FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Nyheter och artiklar / Hudvård

Hudvänligare - Certifikat hjälper dig välja äkta naturkosmetik

den 7 maj 2018

För allt fler kunder blir det allt viktigare att de produkter man väljer är miljövänliga, inhemska och naturliga. För många är naturkosmetik ett självklart val. Utbudet av så kallad naturkosmetik är stort, men kvaliteten på produkterna varierar.

Dermosil Nature -produkterna är Ecocert- eller Ecocert Cosmos-certifierade. Produkterna baserar sig på naturliga växtbaserade råvaror.

Att produkterna fått dessa certifikat garanterar att produkterna håller kraven för äkta naturkosmetik, både gällande råvaror och tillverkning. Certifierade naturkosmetikprodukter övervakas strängt under hela processen, ända från den enskilda råvaran fram till den färdigt förpackade produkten som är klar för leverans.

Ecocert Natural and Organic -certifikat kräver att innehållet består av minst 95 % naturliga ingredienser och att minst 10 % av innehållet är ekologiskt.  Produkten innehåller inga syntetiska doftämnen eller färgämnen, mineralolja, silkon, djurfetter eller -proteiner. Som förpackningsmaterial används återvinningsbart material som belastar miljön så lite som möjligt.

Nature-seriens exklusiva produkter hyllar naturen och alla de näringsrika och högklassiga ämnen som vi kan ta tillvara. Nature är ett grönare och hudvänligare val!

Relaterade produkter

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!