FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Fina erbjudanden på utvalda bastuprodukter!

den 16 juli 2018

Just nu har vi riktiga pangpriser på utvalda bastuprodukter i vår Spa & Sauna-serie. Vi har plockat ihop ett set med tre produkter som också passar utmärkt som en gåva att ta med då man är bortbjuden så här i semestertider. Lugnande bastutvål, lugnande after sauna kroppskräm och en necessär får du nu köpa till ett paketpris om 109 kr (norm.pris 219 kr). Vill du fylla på necessären ytterligare med basturelaterade produkter vill vi gärna tipsa om våra blå sittunderlag i bomull, som du också hittar till nedsatt pris just nu om 30 kr/st (norm.pris 55 kr). Kombinera ytterligare setet med en eller ett par Badlakan i skönt våffeltyg samt med våra Badtofflor och du har en riktig toppenpresent!

Erbjudandena är i kraft under tiden 16 juli - 31 augusti 2018. Produkterna finns i begränsat parti.

Den bastu-inspirerade tävlingen på Instagram är avslutad. Vi har kontaktat vinnaren @vvendih personligen. Tack till alla deltagare! Alla bilder kommer du åt att se under hashtaggen #dermosilsaunamoments.

Relaterade produkter

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!