FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Tygväska med på köpet!

den 29 augusti 2018


Dermosil fyller 30 år i år. Jubiléet till ära förnyar vi produktförpackningarna, men vi vill också komma ihåg våra fina kunder med en liten gåva. I september-oktober får alla som gör en Dermosil beställning på över 450 kr en snygg och praktisk tygväska på köpet!

Med den snygga grå tygväskan vill vi också utmana alla kunder att tänka på sin plastförbrukning. EU har vidtagit åtgärder för att minska på plastavfallet. Att minska på användningen av plastpåsar i vardagen är ett av de lättare sätten man som konsument kan påverka mängden plastavfall.

Tygväskan är lätt att vika ihop och tar då inte stort utrymme. När behovet sedan uppstår är det bara att plocka fram tygkassen och voilà – du har en extra väska. Tygväskan är tillverkad i hållbart bomullstyg och kan tvättas. Vi hoppas att du har glädje av väskan under lång tid!

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!