FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Nyheter och artiklar / Hudvård

Ansiktsvatten släcker hudens törst

den 9 oktober 2017

Ansiktsvatten är både en rengörings- och en hudvårdsprodukt. Dess viktigaste uppgift är att balansera pH-värdet i huden. En balanserad hud kan bättre skydda sig mot irritationer som kommer utifrån. Dermosil ansiktsvatten har lågt pH-värde och hjälper därför huden att återfå balansen efter rengöringen.

Ansiktsvatten gör också huden redo för hudvårdsprodukter. Till exempel ansiktscrème absorberas lättare om huden är lite fuktig efter ansiktsvatten. Det gör att huden kan dra maximal nytta av ansiktscrèmens välgörande egenskaper. Ansiktsvatten avlägsnar även de sista spåren av makeup. Du märker snabbt att bomullspaden med ansiktsvatten fylls av makeuprester även om du trodde att du fått bort all makeup med makeupremover.

Rengör alltid huden med en rengöringsprodukt innan du använder ansiktsvatten. Efter rengöringen är det dags för ansiktsvatten. Dosera i en bomullspad och torka lätt på ansikte och hals tills alla spår av smuts och makeup är borta. Dra inte förhårt, utan torka med lätta, roterande rörelser. Det finns även tjockare ansiktsvatten. De kan också duttas på huden. Använd inte ansiktsvatten på läpparna eller på huden runt ögonen.

Använd ansiktsvatten på morgon och kväll. Om du har torr till normal hy behöver du inga andra rengöringsprodukter på morgonen – ansiktsvatten räcker för att avlägsna talg som samlats på huden under natten. Fet och oren hy behöver både rengöringsprodukt och ansiktsvatten på morgonen.

I Dermosil sortimentet finns ett brett utbud av ansiktsvatten. Friska och vårdande Nature Ansiktsvatten Neroli passar alla, men man kan också välja ansiktsvatten enligt hudtyp: Till exempel återfuktande och mjukgörande Ansiktsvatten Vitamin E som passar för torr hy eller Fresh! Ansiktsvatten som tack vare sina talgreglerande och lugnande egenskaper passar för oren hy. Alla hudtyper behöver ansiktsvatten!

Relaterade produkter

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!