dagar timmar minuter sekunder tills årets julprodukter lanseras!

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Hudvård för de fyra årstiderna

den 7 januari 2018Dermosils produkter är speciellt utvecklade för att ta hand om känslig hud, som exponeras för de omväxlande väderförhållanden som råder i Norden. Årstiderna påverkar både hud och hår, och det är därför mycket viktigt att välja rätt produkter enligt årstid. Med 30 års erfarenhet vet vi vilka produkter huden behöver för att må bra, oavsett årstid.

Under vinterhalvåret är det kyla, kalla vindar och torr luft som får huden att lätt spricka, rodna och bli torr. Medan vi under sommaren svettas mera, simmar i salthav och solar så att huden bränns och håret blir torrt. 

Utgångspunkten i vår produktutveckling är att ingredienserna i produkterna är sådana som passar vårt klimat, som stöder din huds välmående; rengör skonsamt, skyddar och hjälper huden binda fukt och ger näring till både hud och hår. 

I vårt sortiment med över 400 hudvänliga Dermosil-produkter, hittar du produkter för just din hudtyp och vad din hud behöver under varje årstid.  Till vårt sortiment hör också en del säsongsprodudukter, som exempel solskyddsprodukter.

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!