FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Nyheter och artiklar / Aktuellt

Vi är så stolta över vår skola!

den 1 mars 2015

Personalen vid Sverigefinska skolan i Kista/ Liljakoulu fick besök från Dermoshop. Deras aktiva beställningsgrupp listade sina fem favoriter, berömde kundtidningen och lämnade önskemål.
Vilken trevlig stund det var!

”Vi är en liten skola. Stockholms minsta. Vi pratar svenska och finska så här är det språkbad varje dag! Skolmiljön är hemlik och trygg, undervisningsgrupperna små, skolgården mitt i naturen och vi inom personalen trivs både med eleverna och med varandra”.

”Som beställningsgrupp hos Dermoshop har vi fungerat uppemot femton år och det må säga något om att vi är nöjda med produkterna. Vi är ungefär tio personer som beställer i regel varje gång en ny tidning utkommer. Vi tycker om att bläddra i tidningen, njuta av de härliga färgerna, bilderna och de informativa texterna. Vi beställer flera tidningar som cirkulerar i huset innan våra önskemål sammanställs och Tuija sköter beställningen digitalt. Det fungerar jättebra. En riktig krydda i vardagen är det sen när paketet kommer.”

”Dermosilprodukter har milda, angenäma dofter som inte känns stickande. Det passar oss som jobbar med barn. Vi beställer, utöver till oss själva privat, även till skolan, till exempel tvål och handkräm. Förhållandet mellan pris och kvalitet är bra, känns som vi får mycket för pengarna. Rena produkter med hög kvalitet i fungerande och snygga förpackningar.
Säsongsprodukterna tilltalar, det finns alltid något man vill pröva själv eller som man vill ge bort som gåva. Refillprodukterna tycker vi också är jättebra. Har vi en favoritprodukt behöver vi inte köpa ny flaska varje gång. Det skonar miljön”.

”Något som vi saknar? Om man är flera i familjen som använder en viss produkt kan man ibland önska sig större flaskor... Ett bra täckstift önskar jag mig, så att man kommer åt en fläck exakt... Ännu mera produkter för män kanske...”

Catrine Hultholm från Dermoshop svarade på frågor och bjöd på choklad och havtornsmarmelad till fikat. Därtill fick alla i personalen produktpaket som gåva. Oj så glada de blev!

TOP 5 - Fem favoriter

1. Dermosil Vitamin E serien – passar huden och passar in i badrummet.
2. Dermosil Designs Handtvål – praktisk, bra och roligt när man kan variera färg.
3. Dermosil Skin Comfort – riktigt fina produkter som ger extra lyxig känsla.
4. Dermosil Classic Crèmetvål – en dryg tvål som passar hela familjen. Perfekt med refillmöjligheten!
5. Dermosil Jr. serien – produkter som en fyraåring kan använda sig av utan hjälp med korken.

Text och foto: Lisbeth Bäck

I en artikelserie, både i kundtidningen och på Dermoshops webbplats, presenterar vi Dermojobb på olika håll i landet. Ett Dermojobb är en arbetsplats som har en fungerande Dermosil beställningsgrupp.

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!