FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Välkommen till Kundtjänst

Vi på kundtjänst finns alltid här för dig. Tveka inte att kontakta oss om du undrar något om våra produkter, din beställning eller returer. Alla tips, idéer och synpunkter om Dermosil är välkomna!

Kontakta oss

Skicka mail: kundtjanst@dermosil.se eller fyll i vårt kontaktformulär. På vardagar får du alltid svar inom 24 timmar. Ring: 08 – 37 24 20. Våra öppettider är måndag – fredag 8:00 – 15:00.

Svar på vanliga frågor

Vilka är köp- och leveransvillkoren?

För oss är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd. Hos Dermoshop har du alltid full produktgaranti och möjlighet att returnera en produkt om du inte är nöjd. Läs mera om returanvisningarna och bekanta dig samtidigt med våra leveransvillkor.

Kan jag ändra en beställning?

Du kan komplettera eller ändra en beställning så länge ordern inte gått vidare till lagret för packning. Tumregeln är, att en tilläggsbeställning som görs samma dag hinner med i samma leverans. En tilläggsbeställning kan leda till att paketet försenas en aning. Ta kontakt med vår kundtjänst.

Jag har tappat bort min faktura

Inga problem! Ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Jag är tonåring och vill beställa, går det bra?

Vi kan tyvärr inte ta emot en beställning eller skicka tidningen/reklam om du är under 18 år.

Hur fungerar Dermoshops bonussystem?

Som kund hos Dermoshop får du poäng för varje krona du handlar för. Bonuspoängen kan du sedan använda till bonusprodukter när du gör en beställning. Kolla ditt bonussaldo, bonusprodukterna eller läs mer om vårt bonussystem här.

Hur beställer jag kundtidningen eller nyhetsbrev?

Om du har ett kundkonto hos oss kan du enkelt beställa tidningen och nyhetsbrev under Min sida/Mina tjänster. Har du inte handlat hos oss tidigare? Beställ tidningen här eller registera dig för att få ett konto, det är kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

Vad är Fikabordet?

Beställ Dermosil i grupp, det är både miljövänligt och ett roligt sätt att handla. Bjud in dina vänner, kollegor eller varför inte grannarna och beställ tillsammans! Via Dermoshops Fikabord väljer alla gruppmedlemmar sina egna varor, du som kontaktperson färdigställer och skickar sedan in er beställning. Läs mera om Fikabordet här.

Vår kundtjänst hjälper gärna till i frågor som gäller produkter och leveranser. Du får också svar på frågor om hud och hudvård i allmänhet.

Tel 08-37 24 20

Dermoshop Ab
Box 2114
103 13 Stockholm
Momsreg.nr. SE556553141401

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!