FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Produktutveckling

Dermosil är högklassiga hudvårdsprodukter av bästa råvaror. När vi utvecklar nya produkter fokuserar vi alltid på att de ska vara trygga, unika och anpassade för våra nordiska förhållanden. Alla produkter är växtoljebaserade, parabenfria och innehåller ytterst lite konserveringsmedel.

Tuotekehitys ryhmä

Produktutvecklingen sker i Finland - Helsingfors och Korsnäs, utanför Vasa. Våra produkter tillverkas i EU, främst i Norden.

En Dermosilprodukt ska vara högklassig och snygg. I vårt sortiment hittar du trygga basprodukter för hud- och hårvård, makeup, naturkosmetik, barnprodukter osv. Med andra ord något för alla och även för dig.

image description

PIA KNOESTER
Product Manager

Serien Accessories
Läs mer om Piaimage description

ESSI SAUKKO
Product Manager

Makeup
Läs mer om Essiimage description

ÅSA SMEDS
Product Manager


Läs mer om Åsa


image description

ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN
Chemical Technical Manager

Läs mer om Rosmarie


PIA KNOESTER

image description

Jag är en 40-årig tjej, fru och tvåbarnsmamma som bor och arbetar mitt i Finlands vackra huvustad Helsingfors. Så länge jag kan minnas har min kreativitet drivit mig framåt och att jobba med kreativitet som ett redskap är därför självklart för mig.

Att utveckla och hitta accessoarer som ska glädja och passa allas tycke och smak är den största utmaningen i mitt dagliga arbete. Dessutom är jag en visuell person som ofta låter det estetiska gå före det praktiska. Jag är själv en sån som kan köpa ett paket pasta bara för att jag gillar förpackningen och kanske sen aldrig äter pastan.

Jag är i daglig kontakt med samarbetspartners runt om i världen. Jag älskar att driva saker och ting framåt. Det är något som känns naturligt för mig.

Om jag får en idé om en produkt som skulle passa in i Dermoshops filosofi ska den gå snabbt framåt. När produktteamet godkänt idén så kan tillverkningsprocessen börja. Jag måste alltid ha något projekt på gång, både på jobbet och på fritiden. Inspiration hittar jag i mode-, skönhets- och heminredningsmagasin från världens alla hörn. Jag besöker också olika typer av mässor.

Jag blir glad när jag ser någon som använder en produkt som jag har utvecklat, ibland vill jag gå fram och säga ”hej, den där produkten har jag utvecklat”, men oftast håller jag mig.

Mina Dermosil favoriter

1. Kroppsolja | 2. Sensitive Hudsalva Extra | 3. Sensitive Body Butter


ESSI SAUKKO

image description

Jag är 33 år och mamma till två små flickor. Vi bor i Vasa. Jag jobbar som utvecklare av makeupprodukter på Dermoshop. I mina arbetsuppgifter ingår hela den process som krävs för att en produktidé ska bli en färdig produkt. Jag har jobbat på Dermoshop sedan 2009. Jag började som kundkommunikatör för att småningom övergå till produktutvecklingsteamet och ha hand om utvecklingen av makeupprodukter.

En ny produkt startar alltid utgående från en produktidé. Vissa idéer får jag genom att studera olika marknader och trender och genom att besöka internationella branschmässor medan andra idéer uppstår utgående från mina egna behov. Ett stort tack går också till våra kunder, som aktivt kommer med egna idéer och önskemål. Som produktutvecklare är det viktigt att hålla tidtabeller, så att produkter kan lanseras som planerat. Jag är i daglig kontakt och jobbar tight tillsammans med leverantörer runt om i Europa. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet roligt och omväxlande. Det gillar jag och dagarna går med blixtens hastighet!

Både jag och mina kollegor uppskattar all feedback som våra kunder ger. Vårt mål är att skapa produkter utgående från kundernas behov. Produktteamet går tillsammans igenom idéer och feedback och försöker förverkliga så många önsekmål som möjligt.

Jag törs nästan säga att det här är mitt drömjobb, eftersom makeup och smink alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid varit intresserad av makeup och jag sminkar mig dagligen. Att lägga makeup är för mig en liten glädjekick i vardagen. Jag tycker det är kul med smink och tack vare det här jobbet får jag testa nya makeupprodukter varje vecka. Att testa produkter är nämligen en viktig del av mitt jobb.

Mina Dermosil favoriter

1. Lystergivande Primer | 2. All-in-one Mascara | 3. Ögonfrans- och Ögonbrynsgel


ÅSA SMEDS

image description

Jag är produktutvecklare på Dermoshop. För drygt 15 år sedan blev Dermoshop min arbetsgivare. Jag startade i kundbetjäningen, därifrån gick jag via inköp och logistik till produktutvecklingen.

Mitt jobb är både skapande och roligt. Tillsammans med mina produktutvecklingskollegor har vi en mycket trivsam och kreativ arbetsgemenskap. Jag tycker att det är givande att få vara med i processen att ta en produkt från idéstadiet till lansering och sedan se kundernas respons. Jag uppskattar också samarbetet med våra kemister, vilka också har stor del i utvecklingsarbetet.

Det bästa med mitt jobb tycker jag ändå är all den positiva feedback vi får av kunderna. Lön för mödan får vi, då vi med våra produkter kan hjälpa någon att förbättra eller bli av med sina hudproblem. Kunderna är mycket närvarande i mitt jobb, och det är till stor del deras önskemål som förverkligas.

I det här jobbet måste jag hela tiden ha blicken riktad framåt och följa med vad som händer på marknaden. Samtidigt söker jag hela tiden produkter som är unika för Dermoshop. Målet i mitt arbete är att ge kunderna funktionerande produkter och upplevelsen av det lilla extra i vardagen. Som balans till arbetslivet finns familj och vänner. Naturen är också en stor källa till inspiration både privat och i arbetet.

Mina Dermosil favoriter

1. Karbamidfotcrème | 2. Lugnande Lingonansiktscrème | 3. Kroppsolja


ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN

image description

Jag är en 31-årig biokemist (FM) som år 2011 började jobba på Dermoshop som kemteknisk chef och produktchef inom makeup. Jag började jobba inom kosmetikindustrin år 2007 i Stockholm där jag jobbade internationellt i fyra år.

Hur fungerar produkter och råvaror, vilka är kosmetikens lagstiftningskrav och marknadsföringsregler samt hur testas produkterna? Dessa frågor intresserar mig och de är exempel på vad jag jobbar med. Jag samarbetar bland annat med Tekonkemiska föreningen och är aktiv medlem i Scandinavian Cosmetic Society for Chemists. Via dessa organisationer får jag regelbundet aktuell information om vad som är på gång i branschen.

Jag jobbar kontinuerligt med frågor som rör produktsäkerhet, produktutveckling och produktkravspecifikationer. Jag njuter av mångsidigheten i mitt jobb och hur vetenskap kan kombineras med skönhet.

Kunden är alltid i centrum och produktutvecklingen styrs av kundens behov. En högtidsstund i produktutvecklingen är exempelvis då vi tagit fram en produkt som överträffar kundens förväntningar. Hög kvalité, multifunktionalitet och att produkten erbjuder lösningar till vardagsproblem tilltalar mig.

Mina Dermosil favoriter:

1. Makeup Aina crème | 2. Makeup Utjämnande underlack | 3. For Faces Rengöringsmousse för normal-torr hy

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!