Living Rumsdoft

219 kr / 200 ml

Rumsdoften ger hemmet en behaglig doft av körsbärsblom. Öppna glasflaskans kork och placera önskat antal stickor i flaskan. Vänd stickorna upp och ner en gång i veckan, för jämn doft.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Living
Om produkten

Dermosil Living Rumsdoft öppnar sinnena och ger rummet en fräsch doft.

Rumsdoften har en lätt och frisk doft av körsbärsblom, liljekonvalj och jasmin. Samma doft hittar du i Living Hand- och Kroppslotion, Living Handtvål och Living Duschgel.

Rumsdoften består av en genomskinlig vätska i en vacker glasflaska. Med följer åtta trästickor, som placeras i flaskan. Ju fler stickor, desto starkare doft. Vänd stickorna upp och ner en gång i veckan för jämn doft.

Living Rumsdoft presenterar en enkel och avskalad design och passar ihop med de flesta inredningsstilar. Rumsdoften kan användas i både badrum och vardagsrum.

Doften är en utmärkt presentidé, antingen som sådan eller tillsammans med andra Living produkter.

Kom ihåg att placera Rumsdoften utom räckhåll för djur och lekande barn. Vätskan är lättantändlig och kan ändra färg p.g.a. ljus och temperatur.

Varning: Mycket brandfarlig vätska och ånga. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Får inte utsättas för värme / gnistor / öppen låga / heta ytör. Rökning förbjuden.
Vid förtäring: skölj munnen. Kontakta giftinformationscentral eller läkare. Får inte komma i kontakt med ögonen, huden eller kläderna. Vid kontakt med ögonen: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Sök Läkarhjälp. Förvaras på väl ventilerad plats.

       

Användning
Öppna flaskan och placera valfri mängd trästickor i flaskan. Ställ flaskan på ett säkert ställe så att den inte riskerar välta omkull.
Doft
Svagt parfymerad

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Underbar doft som är beroendeframkallande! Denna skulle man ju kunna ha som parfym =) Håller även med föregående skribenter om en refill till flaskan.

Har också köpt produkten förut och vill gärna köpa en refill av bara rumsdoften, glasflaskan har jag ju redan.

Har köpt produkten förut och tycker att den ger en fräsch doft i badrummet. Jag har alltså flaska och skulle vilja kunna köpa bara rumsdoften att fylla på med.

Mest sålda produkter

Salvia Kökshandtvål

69 kr / 500 ml

Saga Kökshandtvål

59 kr / 250 ml

Saga Handtvål

49 kr / 250 ml