loader

Makeupsvamp

4100

Unik design

Latexfri

Mjuk, unikt formad makeupsvamp för applicering av foundation och concealer samt för en finputsad finish. Kan användas torr eller fuktig. Latexfri.

62 kr / 1 st

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Latexfri makeupsvamp för applicering av foundation

Mjuk, latexfri makeupsvamp för applicering av foundation och concealer samt för en finputsad finish. Den unikt formade svampen ger en jämn och felfri makeupbas utan synliga gränser. Makeupsvampen kan användas antingen torr eller fuktad med vatten. Med en fuktig makeupsvamp får du till en fullkomligt jämn och lätt makeupbas. Med en torr svamp får du ett mer täckande resultat. Passar även för contouring, det vill säga skulptering av ansiktet. 

Den runda ändan av makeupsvampen gör det lätt att applicera foundation jämnt i ansiktet och tona ut makeupgränserna. Den platta delen av svampen underlättar inarbetningen av foundation på hudområden som kräver precision, såsom ögonpartiet och näskanterna. Den smala spetsen gör det lätt att dutta, jämna och tona ut concealer.

Användning och rengöring

Fukta makeupsvampen lätt med vatten innan du applicerar foundation. På så sätt absorberar svampen inte lika mycket av produkten. Applicera med duttande eller cirkulära rörelser medan du trycker lätt. Arbeta in produkten i huden med Makeupsvampens avrundade del. Använd svampens sneda del för ögonpartiet och andra områden som kräver mer noggrann inarbetning.

Rengör Makeupsvampen med vatten och milt schampo efter varje användning. Skölj noggrant och vrid ur Makeupsvampen. Låt torka luftigt.

Serie: series logo

Kategori: Smink

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
(1)
9889

Sunny Apricot Kroppskräm

85 kr / 200 ml

Köp
New
product image
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

45 kr / 75 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

75 kr / 500 ml

Köp
New
product image
9890

Sunny Apricot Aloe gel

49 kr / 100 ml

Köp

Bli först att lämna en recension