loader
series logo

Makeupväska

115 kr / 20 x 13 x 7 cm

Söt som en karamell och elegant som den stadens vackraste dam. Makeupväskan håller alla skönhetsprodukter som du behöver under dagen i säkert förvar.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Se även:

Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Makeupväska är perfekt för alla som gillar skönhet, hudvård och ordning och reda. I denna praktiska väska kan du samla dina makeupprodukter för en längre resa eller hudvårdsprodukterna som du behöver dagligen. Med denna ljuvliga väska får du ordning på handkräm, läppstift, puder och läppbalsam som flyter runt i handväskan.

Den rosa väskan har en läckert randig insida och en praktisk ficka för viktiga småsaker. Den är alltså helt perfekt till att skapa ordning och reda i handväskan! Makeupväskan har en liten Dermosil-logo i övre kanten.

Den stadiga väskan är tillverkad i konstläder och har en guldfärgad dragkedja som är både vacker och praktisk. Dragkedjan går från sida till sida, vilket gör att väskans öppning öppnas stort och gör det enkelt att leta och hitta det man behöver.

Makeupväskans mått 20 x 13 x 7 cm.

Ändamål
Makeupväska perfekt för förvaring av dina viktigaste skönhetsprodukter.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!