loader

Duo Ögonbrynspuder

3959

Två fantastiska nyanser av Ögonbrynspuder för en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup. Använd nyanserna separat eller kombinera för att få den perfekta färgen som passar dig.

79 kr / 3 g NET

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Dermosil Duo Ögonbrynspuder ger dig en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup. Paletten innehåller två nyanser i kalla gråbruna toner. Den ljusa nyansen passar till ögonbryn i ljusare färg och den mörka till mörkare bryn. Palettens mörka nyans är samma som den mörkaste nyansen i Trio Ögonbrynsfärg som tidigare fanns i vårt sortiment.

Duo Ögonbrynspudrets nyanser kan kombineras med varandra till en nyans som passar dig perfekt. Du kan också kombinera nyanserna, så att du applicerar den ljusare nyansen på det bredaste partiet och den mörkare på ögonbrynens högsta punkt och på de smalaste partierna. Detta ger ett vackert och naturligt resultat, vilket ger hela ansiktet ett lyft.

Ögonbrynspuder hjälper till att fixera ögonbrynsmakeupen, så dessa kan också användas tillsammans med andra ögonbrynsprodukter.

Det är enklast att applicera Ögonbrynspuder med Ögonbrynsborste. Med paletten följer också en vinklad pensel som passar särskilt bra för att snygga till eller fixa ögonbrynsmakeupen under dagen.

Dosera lite färg på den vinklade penseln och ge ögonbrynen form genom att måla konturerna. Ta sedan lite mer färg och fyll i ögonbrynen inom konturerna. Jämna ut färgen med en ögonbrynsborste. Borsta med lätta drag i samma riktning som stråna växer.

Duo Ögonbrynspuder är oparfymerat och har beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.
AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Produkten är vegansk.

Serie: series logo

Kategori: Ögonbryn

Ändamål: Ögonbrynspuder för en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup.

Användning: Dosera lite färg på den vinklade penseln och ge ögonbrynen form genom att måla konturerna. Ta sedan lite mer färg och fyll i ögonbrynen inom konturerna. Jämna ut färgen med en ögonbrynsborste. Borsta med lätta drag i samma riktning som stråna växer.

Doft: Oparfymerad

Tillverkningsland: Polen

certificate logotype

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Alumina, Magnesium Oxide, +/-, CI 77499, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77007, CI 77891

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Jul
product image
video thumbnail
2298

Sweet & Soft

95 kr / 4 x 50 ml

Köp
Jul
product image
video thumbnail
2301

Winter Breeze

99 kr / 500 ml, 75 ml

Köp
3081

Nattkräm Retinol

105 kr / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3900

Maximizing Moist Proof mascara

115 kr / 10 ml

Köp

Bli först att lämna en recension