loader

Torr hud

Torr hud känns ofta stramande och kliande och kan även flagna. Den saknar ofta både fett och fukt. Vid vård av torr hyär det ytterst viktigt att ge huden ordentligt med fukt. Torr hud törstar efter fukt, så använd en lämplig ansiktskräm både morgon och kväll. 

Vid behov kan du också ta med en intensivvårdande produkt i din hudvårdsrutin, ett serum eller en ansiktsmask som du kan använda 1–2 gånger per vecka eller vid behov.

Intensivvård: Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4

Vid vård av torr hud är det viktigt att regelbundet ge huden rikligt med fukt i form av en vårdande och fuktgivande ansiktsmask. Hyaluronsyra är ett mycket viktigt ämne för att torr hud ska kunna bevara sin naturliga fuktbalans.

Den krämiga Vitamin E Ansiktsmasken ger torr hy högklassig vård och hjälper den hållas elastisk och vital. Ansiktsmasken innehåller fyra olika stora hyaluronsyremolekyler som garanterar att huden får massor med fukt. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, vilket betyder att ansiktsmasken stöder hudens egna processer. Den underbara masken ger huden en sammetslen och näringsrik känsla.

KÖP MASKEN

Skin Solutions Hudvårdsset för ansiktet, för torr hud

Räddningen för torr, stramande och lättirriterad hud är här!  Detta set med skonsamma och effektivt fuktgivande produkter från seriens Skin Solutions passar perfekt för vård av torr hud.

KÖP SETET

Dagkräm

Dagkräm återfuktar och ger huden skydd under hela dagen. Hud som är återfuktad känns mjuk och spänstig och mår bra. Skäm bort din hud med dagkräm som passar just dig! Hos oss hittar du dagkrämer för alla hudtyper – både lättare och rikligare dagkrämer.

Dagkräm för torr hud

Nattkräm

En nattkräm ger näring och återfuktar huden under natten då huden förnyas. Ge din hud en gåva med en nattkräm som passar just dig! Hud som är återfuktad känns härligt mjuk och spänstig. Vi erbjuder nattkrämer för alla hudtyper – både intensivt vårdande och lättare nattkrämer.

Nattkräm för torr hud

Ansiktsserum

Ett ansiktsserum vårdar och tar skonsamt hand om huden. I vårt sortiment finns allt från återfuktande ansiktsserum till hudbalanserande serum. Skäm bort huden med ett serum för ansiktet! Serum appliceras i hela ansiktet eller på de områden som behöver extra vård.

Ansiktsserum för torr hud

Ansiktsmask

En ansiktsmask hjälper till att hålla huden fräsch och vital. Vårda och skäm bort huden med en mask en till två gånger i veckan! Här kan du hitta flera fantastiska och återfuktande ansiktsmasker för din hud – något för alla hudtyper.

Ansiktsmask för torr hud