loader

Lär känna Finlands mjukaste hemlighet

Snällt och effektivt med ansvar

Dermosil är en av Finlands största webbshop för hudvård, hårvård och makeup. I över 30 år har vi tagit fram pålitliga och effektiva produkter för hela familjen. Med egen utveckling och exklusiv försäljning kan vi garantera snäll och pålitlig hudvård, hårvård och makeup av hög kvalitet.

Vi jobbar alltid med respekt för naturens resurser och med din huds bästa som utgångspunkt. Här finns något för alla – oavsett om du vill lindra och vårda eller precis som vi, älskar effektiva produkter utan onödiga ingredienser.

Våra hudvänliga produkter finns i badrumsskåp och necessärer över hela Finland.

Upptäck Dermosil du med.

Varför Dermosil?

Över 400 produkter inom hudvård, hårvård och makeup. Snällt och effektivt för hela familjen.

Alla produkter är växtoljebaserade och tillverkas av omsorgsfullt utvalda råvaror av högsta kvalitet.

Minsta möjliga mängd av färg- och konserveringsmedel gör att du alltid kan vara trygg med Dermosil. Kvaliteten kontrolleras regelbundet i vårt eget laboratorium.

Stort sortiment av oparfymerade produkter, många märkta med Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol. Här finns även veganska produkter samt Ecocert- och Ecocert Cosmos -certifierad naturkosmetik.

Dermosils produkter testas endast på människor.

Inga mellanhänder betyder förmånligt pris. Produkterna säljs endast i vår egen webbshop och skickas direkt till dig.

Med eller utan doft?

Allt fler människor reagerar på dofter. Med känslighet eller allergi. Vi använder medvetet en låg eller ingen dos av doft i våra produkter. Men visste du att en oparfymerad produkt ändå kan dofta? Då är det i huvudsak råvarans naturliga doft som du känner.

Här förklarar vi de olika doftkategorierna som syns på våra förpackningar – vad passar dig bäst?

Dermosil-Oparfymerad.pngPerfume Free Produkten innehåller inga parfymer.

Dermosil-symbolit-Hypoparfym.pngHypo parfum® Produkten innehåller hudvänligare parfymer. Innehåller inga ingredienser som tillhör de 26 mest allergiframkallande doftämnena som EU fastställt.

Dermosil-symbolit-Naturliga.pngNatural Fragrance Produktens doft kommer i huvudsak från naturliga ämnen.

Dermosil-symbolit-Svagt.pngMild perfume Produkten innehåller parfym.

Dermosil-symbolit-vegan.pngProdukten är vegansk.

Dermosil-symbolit-Symbolit.pngProdukten är tillverkad i vår fabrik i Korsnäs.
Dermosil-symbolit-recycled.png Förpackningen är tillverkad av återvunnen plast.

Dermatologically tested Produkten är dermatologiskt testad, vilket betyder att den är testad på människor under översyn av hudläkare.

 

Det började med en bodylotion

1988 såg Dermosils första bodylotion dagens ljus. En produkt som såldes direkt till sjukhus, till för patienterna. Krämen, som var speciellt anpassad för känslig hud, blev snabbt populär hos personalen. Vi fick samtal från sjukhuspersonal runt om i hela landet. Alla undrade var de kunde få tag i Original Bodylotion för eget bruk. Där och då växte Dermosils koncept fram, produkterna blev fler och vår hudvänliga resa startade på riktigt! 

Sedan dess har vi utvecklat en mängd effektiva och skonsamma produkter inom hudvård, hårvård och makeup. Och med vår bakgrund inom sjukvården, förstår och ser vi vad som verkligen fungerar och ger resultat. Idag finns över 400 produkter i sortimentet. Serien Classic är fortfarande kärnan i vårt sortiment – använd och älskad av många.

För hud och hår. Från hjärtat.

Vi jobbar alltid utifrån hudens och hårets särskilda behov. Våra produkter är utvecklade och tillverkade med ett stort hjärta – med fokus på kvalitet, ansvar och resultat efter behov. Dermosils hudvänliga sortiment består av effektiva och högklassiga produkter som passar hudens olika utmaningar. Vi väljer finländska och nordiska råvaror så ofta det är möjligt och ser till att våra produkter är vårdande, fuktgivande och hudvänliga. Att alla produkter endast testas på människor är för oss en självklarhet.

Vår alldeles egna tvåfabrik, i Korsnäs, är ett viktigt steg i vårt arbete för hållbarhet och nära produktion.
Läs mer om hur vi arbetar här.

För våra barn, värld och framtid

Du hittar oss i finska Österbotten. Det var här, mellan hav och skogar som allt började för över 30 år sedan. Då och nu står ansvarsfull hud- och hårvård med en hållbar produktion högst upp på vår lista. Inga mellanhänder, lokala råvaror, smarta förpackningar och alltid, alltid hudvänliga och dermatologiskt testade produkter som är utvecklade utifrån hudens behov. Vi jobbar helt enkelt för det viktigaste som finns. För våra barn, värld och framtid.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.
 

 

Med ett utbud som passar alla

Barnfamilj, tonåring eller hudvårdsintresserad? Torr, fet eller känslig barnhy? I Dermosils utbud kan du hitta något för alla i familjen. För dig som vill lindra och vårda eller för dig som vill hitta den där extra boosten i din hudvårdsrutin.

Upptäck Dermosil och hitta din favorit bland storsäljare, vardagsräddare och fuktbomber.

Se alla serier