Serum för ansikte & ansiktsolja

products_productsCount

Ta din hudvårdsrutin till en helt ny nivå med serum för ansikte och ansiktsolja. Serum är hudvård i ett koncentrerat format. Det innehåller rikligt med aktiva ämnen som vårdar huden på djupet.read_more

Serum appliceras antingen i hela ansiktet eller på specifika problemområden. Ansiktsolja stärker och vårdar huden samtidigt som huden får hjälp att bibehålla sin elasticitet och spänst. Ansiktsoljan kan appliceras direkt på huden eller blandas med ansiktskräm. Oavsett om din hud längtar efter intensiv återfuktning, livskraft eller balans har vi ansiktsoljor och ansiktsserum för olika hudtyper som ger din hud en boost.

Vilket serum passar mig?

Om du funderar på vilket serum som är bäst för dig, ska du börja med att tänka på vad din hud behöver. Har du torr hud är ett fuktserum troligen det rätta valet. Letar du efter mer elasticitet för mogen hy kan ett serum för ansikte med anti age-egenskaper passa dig bäst. Beroende på ingredienserna kan ett serum erbjuda din hud intensiv fukt, liv, balans, lyster eller elasticitet.

Dermosils serum och ansiktsoljor tillverkas noggrant med samma principer som alla våra andra produkter. Genom vår egen produktutveckling kan vi garantera högkvalitativa produkter. Vi tycker att ett bra serum ska vara både högkvalitativt, effektivt och skonsamt. I vårt sortiment finns både serum med Hypoparfum®-doft och helt parfymfria ansiktsserum.

Ansiktsserum – varför behöver jag det?

Ett face serum är verkligen intensiv hudvård, eftersom serumet innehåller många ingredienser som påverkar huden i koncentrerad form. Ett ansiktsserum är inte en traditionell fuktighetskräm, serumet är flytande vilket gör att huden snabbt absorberar serumets aktiva ingredienser. Serum hjälper till att göra huden klarare, ljusare, fastare och mjukare. En underbar intensivkur för huden!

Vilket serum passar för torr hy?

Om du behöver ett serum för torr hud kan du prova ett återfuktande serum för ansikte, vars fuktgivande ingredienser tränger djupt in i huden tack vare serumets unika konsistens. Ett fuktgivande serum ger också din ansiktshud friskhet, mjukhet och en charmig lyster.

Vilket serum passar för mogen hy?

Söker du ett serum som ger mer elasticitet för åldrande hud, lönar det sig att prova ett retinolserum. Retinolserum innehåller A1-vitaminer och ger ny livskraft och lyster till mogen hy. Retinolserum bidrar till att motverka ålderstecken och ökar produktionen av kollagen.

Oavsett om du söker ett serum för torr hy, ett serum för känslig hy eller ansiktsolja finns det härliga alternativ i Dermosils högkvalitativa utbud. Inkludera serum i din hudvårdsrutin efter rengöring, men innan återfuktning.

read_less