Skydda och vårda huden

För att kunna njuta säkert av solen gäller det att skydda huden ordentligt. I vårt urval har vi veganska, parfymfria och vattenfasta solkrämer.

Skydda dig mot solen

Sensitive Solkräm för ansikte SPF 25 och Sensitive Solkräm SPF 30 skyddar ansikte och kropp mot solens UVA- och UVB-strålar. Produkterna har en behagligt lätt sammansättning som absorberas snabbt och efterlämnar ingen kladdig hinna på huden. Solkrämen klarar svett och fukt bra, så den kan utan problem användas på stranden, vid utomhusaktiviteter eller sommaridrott. Sensitive-seriens solkrämer  lämpar dig för den allra känsligaste hud och kan även användas på barn över 1 år. Båda krämerna  har beviljats användarrätt till finska Allergi-, hud- och astmaförbundets symbol.

Dessutom hittas Classic-seriens Solkräm för ansikte SPF 30 åter i sortimentet.

Mycket högt skydd mot solen

Vissa hudområden är känsligare än andra. Solskyddsstift SPF 50+ skyddar effektivt just där huden är som allra tunnast och känsligast, till exempel på läppar, näsa, kinder och axlar. Stiftet skyddar mot både UVA- och UVB-strålar och ger ett mycket högt solskydd. Stiftet har en praktisk form och storlek, vilket gör att det är lätt att ha med i fickan eller i väskan, så att du kan applicera mer solskydd när som helst.

Kom ihåg när du använder solkräm

  • Applicera rikligt med solkräm på huden före du utsätter dig för solens strålar.
  • Återapplicera ofta, särskilt på hudområden som är extra utsatta.
  • Undvik att vistas för länge i solen.
  • Skydda också huden med kläder.
  • Små barns hud bör skyddas i första hand med kläder och hatt.


Bekanta dig med våra solskyddsprodukter här.

Vårda solvarm hud

Ingenting är väl härligare än att glömma tidsuppfattningen och njuta av långa, soliga dagar utomhus. Våra nya after sun-produkter piggar upp och svalkar huden efter en varm dag.

Lätta, svalkande hudvårdsprodukter

Fräscha After sun duschgel vårdar solvarm hud samt gör den ren och fräsch. Duschgelen innehåller vårdande och lugnande aloe vera, fuktgivande glycerin samt uppfriskande mentol.

After sun ansiktskräm är en lätt, svalkande kräm som vårdar och lugnar hyn efter en solig dag. Den veganska krämen kan också användas som en vanlig ansiktskräm och tack vare sin lätta sammansättning är den idealisk för sommarbruk.

Solen torkar ut huden, vilket gör att man bör återfukta huden också på sommaren. After sun kroppskräm piggar upp och vårdar huden efter vistelse i solen. Tack vare sin konsistens absorberas krämen snabbt i huden och efterlämnar en fräsch och återfuktad känsla.