Nagellack och nagelvård

products_productsCount

Nagellack kompletterar din look och får naglarna att se starka och välvårdade ut. read_more

Ett högklassigt, hållbart nagellack sitter kvar på naglarna länge. Med hjälp av nagellack kan du pigga upp din look både till vardags och till fest. Våra högklassiga under- och överlack garanterar att nagellacksfärgen hålls intensiv och glansig.

Vi har utvecklat pålitliga och högklassiga produkter i över 30 års tid. Du kan lita på vår långa erfarenhet också då ditt mål är att hitta det bästa nagellacket. Dermosils nagellack tillverkas enligt samma principer som våra övriga produkter. Tack vare vår produktutveckling kan vi garantera kvaliteten på produkterna. Ett bra nagellack är förutom högklassigt även hållbart och skonsamt.

Nagellack från Dermosil

Ett rosa nagellack är en evig favorit som lämpar sig för såväl vardag som fest och gillas av användare i alla åldrar. Dermosils Smoothing underlack är ett rosa underlack som kan användas som underlack men också som vanligt nagellack och resultatet är då neutralt välvårdat och matt. Produkten är samtidigt vårdande och jämnar ut ojämnheter på nagelns yta och ger ett jämnt underlag för fortsatt lackning. Det jämna underlaget får nagellacket att se bättre ut och hållas kvar på naglarna längre. Smoothing underlack har beviljats användarrätt till on finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

Söker du ett transparent nagellack, det vill säga ett klart nagellack? Dermosil Gel effect överlack är ett transparent nagellack, det vill säga ett top coat-nagellack, som får lackade naglar att se ännu fylligare och glansigare ut. Detta överlack förstärker det färgade lackets nyans, ger naglarna vacker glans och förlänger lackningens hållbarhet. När du lackat naglarna i önskad färg avslutar du lackningen med ett lager transparent nagellack, det vill säga Gel effect överlack. Resultatet är förtjusande glansigt och jämnt, precis som om du varit på salong! Du bör inkludera top coat-nagellack i din lackningsrutin, för det skyddar det färgade lacket och hjälper lackningen att hållas snygg längre.

Nagelvård

Nagelvård hjälper till att hålla naglarna och nagelbanden vackra och välmående. Välvårdade naglar ger ett gott intryck och nagellacket kommer till sin rätt. Nagelvård är också viktigt med tanke på händernas välmående. Manikyr och pedikyr på salong är lyx för händerna och fötterna, men det är viktigt att komma ihåg att sköta naglarna hemma också. Framför allt våra kalla vintrar är en påfrestning för naglarna. Regelbunden nagelvård förhindrar att naglarna blir sköra och torra.

Nagelvård kräver effektiva produkter men för oss på Dermosil är det extra viktigt att nagelvårdsprodukterna är skonsamma och lätta att använda. Därför är exempelvis Dermosil Nagellacksremover oparfymerad och innehåller inget aceton. Produkten har beviljats användarrätt till finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. Den skonsamma nagellacksremovern har en praktisk förpackning, vars pumpmekanism gör nagelvården snabb och smidig.

Tips för formning och vård av naglar

Formning av naglarna är en viktig del av nagelvården och här kan man ta hjälp av högklassiga nagelvårdstillbehör. Eftersom nagelklippning kan få naglarna att gå av i flikar är det bäst att alltid fila naglarna i rätt form. När du filar är det viktigt att komma ihåg att alltid fila åt samma håll, inte fram och tillbaka, för då kan naglarna skiva sig eller brytas av.

Förutom filningstipsen ovan är det bra att komma ihåg några grundregler för nagelvård hemma. För det första, nagelvårdsprodukter behöver tid på sig att absorberas, så vänta i lugn och ro tills naglarna är helt torra innan du börjar lacka dem. Applicera först underlack som skyddar nageln och slätar ut dess yta. Underlack förhindrar också att nageln blir missfärgad då du använder färggranna nagellack. Applicera två lager med nagellack ovanpå underlacket så du får ett jämnt och täckande resultat. Låt det första lagret torka innan du applicerar det andra lagret. Avsluta med ett transparent överlack så att färgen hålls vacker länge. Ta bort nagellack som hamnat utanför med hjälp av nagellacksremover.

Nagelvård är inte komplicerat och kräver inga trollkonster. Det viktigaste är regelbunden vård och högklassiga nagelvårdsprodukter. I vårt sortiment hittar du de bästa produkterna för nagelvård och vackra naglar. Se också Dermosils underbara handkrämer, handtvålar och mascaror.

read_less