Mascara

products_productsCount

Mascara är grunden i all ögonmakeup. Vackert böjda ögonfransar öppnar blicken. Våra intensivt svarta mascaror är oparfymerade och håller på fransarna från morgon till kväll.read_more

Oavsett om du vill ha ögonfransar med längd, volym eller fyllighet har vi en passande mascara som framhäver dina ögon och ger dig en vacker look.

Vilken mascara ska jag välja?

Utgå från dina fransar när du väljer mascara. Har du korta fransar kan du välja en lengthening mascara som förlänger ögonfransarna. Har du tunna fransar kan du istället satsa på en volymmascara som skapar illusionen av fylligare fransar.

Oavsett om du vill ha mascara som ger volym, en vattenfast mascara eller en mascara för känsliga ögon hittar du en härlig variant hos oss på Dermosil. Visste du förresten att vi har en fukttålig mascara i sortimentet som kan tvättas bort med varmt, cirka 38-gradigt vatten? Här är några olika typer av mascara:

Mascara som ger volym

Stora, täta borstar ger mer volym och fyllighet, det gäller även mascaraborstar. Volymmascarans borste är utformad så att du ska nå även de minsta, tunnaste ögonfransarna och kunna applicera färgen jämnt på varje frans. Dermosil All in one mascara ger allt i ett paket: volym, böj och förlängningseffekter. Med denna svarta mascara kan du skapa en intensiv blick för vardag och fest.

Vattenfast mascara

Om du vill att mascaran ska hålla i ösregn, när du simmar eller kanske fäller en tår på ett bröllop är en vattenfast mascara det rätta valet för dig. Dermosil Lengthening Wonder mascara rinner inte, du kan lita på att den håller sig på plats oavsett väder. För att avlägsna mascaran till natten behöver du använda sminkborttagning för vattenfast mascara.

Fukttålig mascara

Skulle du vilja ha en vattenfast mascara som inte behöver avlägsnas med makeupremover? Dermosil Maximizing Moist Proof mascara är vattenfast upp till 38°C, vilket betyder att den tål regn, snö och tårar men kan tvättas bort med varmt, cirka 38-gradigt vatten. Inte så konstigt att det är Dermosils mest sålda mascara!

Mascara för känsliga ögon

Har du känsliga ögon ska du välja mascara extra noggrant. Dermosil Good Lash Day mascara har beviljats rätten att använda finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol. Mascaran består huvudsakligen av naturliga ingredienser, inklusive rikligt med naturliga vaxer och oljor som vårdar och stärker ögonfransarna. Mascaran är också doftfri, vegansk och vattenlöslig.

Går det att få mer volym utan färg?

Absolut! Ögonbryns- och ögonfransgel är en ofärgad gel som ger ögonfransarna volym och ögonbrynen stadga. Gelen gör fransarna fylligare och separerar dem vackert. Den kan användas både med och utan mascara. Applicera färgad mascara ovanpå om du vill. På ögonbrynen fungerar Dermosil Ögonbryns- och ögonfransgel även omvänd ordning, det vill säga färg först och ofärgad gel sedan.

Hur kan jag vårda mina ögonfransar?

Du kan stärka dina ögonfransar och ögonbryn med vårdande ögonfransserum. Dermosil Frans- och brynserum innehåller rikligt med aktiva ingredienser som vårdar fransar och ögonbryn på ett effektivt sätt. Kolla också våra andra produkter för ögonbryn!

Mascara som ögonen gillar

Med över 30 års erfarenhet har Dermosil utvecklat hudvänliga kvalitetsprodukter för hela familjen, inklusive mascaror. Vi utgår från ögonens välmående när vi utvecklar våra mascaror. Flera av dem innehåller vårdande E-vitamin och fuktgivande panthenol, som vårdar ögonfransarna.

read_less