Smink

products_productsCount

Vackert smink skapar du med högklassiga basprodukter och fräscha säsongsfärger. Hos oss hittar du hudvänligt smink för både vardag och fest.read_more

Upptäck våra sminkprodukter och klicka hem våra små mästerverk som utvecklats för just din hudtyp.

Dermosil är ett finländskt sminkmärke känt för vårt breda utbud av smink produkter som har rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland. Alla våra make up produkter respekterar och är inspirerade av vårt ursprung inom hälsovården. När vi utvecklar och tillverkar smink och hudvård väljer vi högkvalitativa och lokala råvaror, designar smarta förpackningar och ser till att våra produkter också passar känslig hud.

Stort utbud av allergivänligt smink

Bra smink är inte bara högklassigt och hållbart, det är också skonsamt och passar för din hudtyp. I vårt sortiment hittar du både smink med Hypoparfum®-dofter och helt doftfria sminkprodukter. Hos oss hittar du ett brett utbud av allergivänligt smink och även veganskt smink.

Bra smink börjar med basprodukter

Högklassig makeup smälter perfekt in i huden och ger ditt ansikte en vacker och naturlig lyster. Dermosils långvariga foundation täcker små skavanker på ett effektivt sätt och gör huden jämn och silkeslen. Den innehåller rikligt med aktiva ingredienser som återfuktar huden. Vill du ha tips på hur du väljer nyans för din basmakeup eller hur du använder en smink-palett lönar det sig att kolla våra guider & tutorials.

Enklare med bra verktyg

För att lyckas med sminkningen behöver du också bra borstar och tillbehör. I vårt sortiment hittar du både penslar, sminksvampar och en mjuk kabukiborste. Med den kan du enkelt applicera puder på ansiktet för att få en naturligt lätt, jämn och täckande yta. Kabukiborsten är ett utmärkt val för applicering av mineralpuder.

Beställ hudvänligt smink online

I Dermosils webbshop kan du hitta allt från schampo till hudkräm och smink – beställa kan du göra enkelt online! Visste du att vi säljer våra produkter direkt från vår egen webbshop och vårt eget lager till konsumenten utan mellanhänder? Kolla också in Dermosils dagkrämer, våra produkter för sminkborttagning, och vårt ljuvliga utbud av ansiktsmasker.

Produkter som du kan lita på

Vi har utvecklat högkvalitativa produkter i 40 år, och har idag mer än 400 produkter i sortimentet. Dermosils smink tillverkas noggrant enligt samma principer som alla våra andra produkter. Vår kompetenta och engagerade produktutveckling garanterar kvaliteten på våra produkter.

read_less