Läppstift och läppglans

products_productsCount

Läppstift och läppglans gör din makeup komplett och drar blickarna till ditt vackra leende. read_more

Våra högklassiga, vårdande läppstift hålls kvar på läpparna länge. Läppstiften innehåller naturliga oljor och bivax, vilket gör att läpparna hålls mjuka och sköna. Alla läppstift i vårt sortiment är oparfymerade. Läppglansen är oparfymerade eller har en mild Hypoparfum®-doft.

Vilken nyans känner du för idag? Väljer du ett matt läppstift eller fuktgivande läppglans?

Hållbart läppstift från Dermosil

Läppstift Classy har en naturlig rosa nyans som ger dina läppar en snygg look och kompletterar din vardags- eller festmakeup. Läppstiftet ger ett täckande, halvmatt resultat. Den sammetsmjuka sammansättningen ser till att läpparna hålls behagligt mjuka.

Läppstift Retro har en beigerosa nyans som ger en stilfull vardagsmakeup eller en sofistikerad festlook. Den halvmatta nyansen hålls kvar på läpparna länge.

Vintage är ett vackert, fylligt rött läppstift som passar i alla situationer. Färgen fördelas jämnt och innehåller naturliga oljor och vax som återfuktar och vårdar läpparna.

Färgskiftande Läppstift Unique ger dina läppar en individuell nyans. Pigmenten i det rosa läppstiftet reagerar på läpparnas pH-värde, vilket gör att nyansen ändras från ljusrosa till en individuell nyans av rosa. Det rosa läppstiftet hålls kvar på läpparna länge.

Läppglans lovable är ett fylligt läppglans som återfuktar och vårdar läpparna samtidigt som det ger vacker glans och en fyllig look. Läppglans stunning är däremot ett lätt skimrande puderrosa läppglans som ger läpparna en fyllig look, vacker glans och lätt färg. Dermosils läppglans torkar inte ut huden och kladdar inte, utan känns behagligt på läpparna.

read_less