Hållbarhet och Dermoshop 

För oss är det viktigt att vara en god och ansvarsfull samhällsmedborgare. Med våra val och handlingar stöder vi både nationella och internationella mål för hållbar utveckling. Vi gör det inte på egen hand, utan det är du och vi som jobbar ihop för en hållbar framtid, tillsammans! Vill du veta mer? Ta och läs vidare!

 

Du, vår kund​

Vi vill göra det lätt för dig att handla ansvarsfullt. Sedan 1988, ända från den första Dermosil-produkten, har grunden för våra hudvänliga produkter varit trygga och testade råvaror. Vi erbjuder full produktgaranti på våra produkter som får användarna att må bra både på insidan och på utsidan.

Som vår kund är du vår partner med en viktig roll i vår verksamhet. Du kan delta i vår utveckling och vi betjänar dig personligen. Vi svarar när du ringer. Då du väljer Dermosil och kanske även väljer att beställa i grupp, kan du helt konkret ta del i en mer ansvarsfull konsumtion.

 

Vi, Dermosil

Det som vi gör som företag har betydelse. Ett företags samhällsansvar delas in i tre delområden: ekonomisk, ekologisk och social ansvarsfullhet. Vår verksamhet kännetecknas av transparens och ansvar på alla tre nivåer.

Hela processen bygger på ansvarsfulla och hållbara handlingar genom ständig utveckling samt verifiering och certifiering. Detta gäller allt från design och tillverkning till försäljning och leverans. Vi samarbetar endast med pålitliga underleverantörer som uppfyller våra kvalitetskrav. Vi levererar produkterna till våra kunder utan några mellanhänder.

 

infograf 2019 SV.jpg

Vi har redan åstadkommit mycket men resan fortsätter. Vi är ett familjeföretag och våra ansvarsfulla val ligger i våra egna händer.​ 

 

Vi som en del av världen​

Vårt ansvar är inte separat från resten av världen, utan med det vi gör stöder vi FN:s globala mål för hållbar utveckling. Vi har valt ut de mål som är centrala för vår verksamhet, och dessa har vi tagit med då vi fastställt målen för vårt företagsansvar:

För oss är det och har alltid varit viktigt att ha anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt (mål 8) samt bidra till hållbar industri, innovationer och infrastruktur (mål 9). På senaste tid har vi lagt stor vikt på att vår beställnings- och distributionskedja ska ta hänsyn till miljön och att vårt förpackningsmaterial ska vara miljövänligt. Detta för att främja hållbar konsumtion och produktion (mål 12) och bekämpa klimatförändringar (mål 13).

karta-globala-malen-logo-och-ikoner.jpg


Vilket tema vill ni att vi ska uppmärksamma i framtiden?
Dela dina idéer: kundtjanst@dermosil.se