loader


Hållbarhetsarvet

– goda gärningar för dig, naturen och samhället

 

Vi är ett familjeföretag. Ansvarsfulla val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. Valen är i våra egna händer. Vi jobbar proaktivt och agilt med hållbar utveckling.

Vi vill samarbeta med lokala partners för att stödja resurseffektiv produktion och ekonomin såväl regionalt som lokalt. Vi arbetar endast med pålitliga underleverantörer som jobbar miljövänligt och uppfyller våra kvalitetsstandarder.

Vi känner våra kunder och arbetar nära med dem. Kundrespons styr vår produktutveckling.

Vi vill erbjuda ansvarsfulla och unika Dermosilprodukter till alla kunder. Vi levererar våra produkter direkt till våra kunder utan mellanhänder, vilket minskar kundens kostnader och miljöpåverkan.

 

Hela hållbarhetsprocessen bygger på ansvarsfulla och hållbara handlingar genom ständig utveckling och samarbete samt verifiering och certifiering. I produktväg gäller detta såväl råmaterial, tillverkning, design, försäljning och leverans. Även användning och återvinning av själva produkten är en väsentlig del av processen.

infograf 2019 SV.jpg
Vi har redan åstadkommit mycket men resan fortsätter. Vi är ett familjeföretag och våra ansvarsfulla val ligger i våra egna händer.​ 

 


Vilket tema vill ni att vi ska uppmärksamma i framtiden?
Dela dina idéer: kundtjanst@dermosil.se