loader

 

Om oss

Dermosil är ett familjeföretag som erbjuder hudvårdsprodukter för olika behov. Dermosilprodukterna är av bästa kvalitet och utvecklade för daglig användning. En produkt från Dermosil är en gåva till din hud. Vår webbshop är enda försäljningskanalen för våra hudvänliga produkter och mötesplatsen för våra kunder. Här kan du läsa mer om hur allt började.
 

10 skäl att välja Dermosil

1. Med 30 års erfarenhet inom hudvård och kosmetik vet vi vad huden mår bäst av i vårt varierande nordiska klimat, från värmebölja till isande vinterkyla.

2. Alla produkter är växtoljebaserade och tillverkas av omsorgsfullt utvalda råvaror av högsta kvalitet.

3. Låg mängd färg- och konserveringsmedel gör att du som kund alltid kan vara trygg med Dermosil.

4. Vi kontrollerar regelbundet kvaliteten på produkterna i vårt eget laboratorium.

5. Dermosils produkter testas endast på människor.

6. I sortimentet finns hela 130 helt oparfymerade produkter inom hudvård och makeup, av vilka 60 har beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.
Hos oss hittar du även Ecocert- och Ecocert Cosmos -certifierad naturkosmetik.

7. Dermosil kommer alltid i praktiska och hygieniska förpackningar. Till många produkter finns även miljövänliga refill.

8. Produkterna säljs endast i vår egen webbshop och skickas direkt till dig, helt utan mellanhänder. Det gör att du kan köpa högklassiga produkter till ett väldigt förmånligt pris.

9. Du får generös bonus från första köp. Dina bonuspoäng kan du sedan byta till produkter ur vårt breda bonussortiment. Det gäller oberoende om du beställer på egen hand eller är kontaktperson för en beställningsgrupp.

10. Vår kundtjänst finns tillgänglig via telefon, e-post eller chatt. Redo att hjälpa dig med allt från hudvårdstips till frågor som rör din beställning.Dermosil_Identity.jpg

Hudvänligare Dermosil - vår historia

Dermosil grundades i Korsnäs, några mil utanför Vasa i Finland på 1980-talet. När vår grundare, Henry, höll i den första produkten från Dermosil kunde ingen ana att det var en början på något stort. Produkten, Classic Original Hudvårdslotion, var skonsam och hudvänlig – precis som en gåva till huden.

Henry kontaktade sjukhus runtom i Finland. Han tänkte att produkttrion som bestod av en lotion, duschgel och handtvål skulle passa perfekt för att ta hand om patienterna på sjukhusen. Försäljningen startade försiktigt, men plötsligt började ordet sprida sig och Dermosil tog en helt ny vändning! Sjukhuspersonalen blev förtjust i de högklassiga och prisvärda produkterna, och de började beställa stora mängder för eget bruk. I den stunden såg Finlands första webbshop för kosmetik dagens ljus. Idag består vårt sortiment av mer än 400 Dermosilprodukter – högklassiga och hudvänliga produkter för hela familjen.

Vårt hjärta finns fortfarande i Korsnäs, Finland och den lugna och vackra naturen som omger oss har en avgörande roll för vår framgång. Här föds nya produkter och idéer, alltid med kunden i fokus.


Välkommen in i vår Dermosilgemenskap!