Om oss

Dermosil står för skönhet, hudvänlighet och ansvarsfulla val. En produkt från Dermosil är en gåva till din hud. Vi är ett familjeföretag och tillsammans med våra kunder och de bästa experterna i kosmetikbranschen bildar vi ett sammansvetsat team. Vår yrkesskicklighet kombinerad med din feedback är byggstenar för produkterna i vårt sortiment som ständigt utvecklas. 


Dermosil_Identity.jpg

Hudvänligare Dermosil - vår historia

Dermosil grundades i Korsnäs, några mil utanför Vasa i Finland på 1980 – talet. När vår grundare, Henry, höll i den första produkten från Dermosil kunde ingen ana att det var en början på något stort. Produkten, Classic Original Hudvårdslotion, var skonsam och hudvänlig - precis som en gåva till huden.

Henry kontaktade sjukhus runtom i Finland. Han tänkte att produkttrion som bestod av en lotion, duschgel och handtvål skulle passa perfekt för att ta hand om patienterna på sjukhusen. Försäljningen startade försiktigt, men plötsligt började ordet sprida sig och Dermosil tog en helt ny vändning! Sjukhuspersonalen blev förtjust i de högklassiga och prisvärda produkterna, och de började beställa stora mängder för eget bruk. I den stunden såg Finlands första webbshop för kosmetik dagens ljus. Först såldes produkterna endast till valda personalgrupper och sedan till alla. 

Vårt hjärta finns fortfarande i Korsnäs och den lugna och vackra naturen som omger oss har en avgörande roll för vår framgång. Här föds nya produkter och idéer, alltid med kunden i fokus.


Välkommen in i vår Dermosilgemenskap!