loader

 

Sedan 1983

 

Vår story fick sin början i Korsnäs år 1983. Sedan 1988 har vi fokuserat på utveckling och försäljning av förstklassiga hudvårdsprodukter. Allt började från högklassiga och skonsamma hudvårdsprodukter som vi sålde till sjukhus. Sjukhuspersonalen blev förtjust i produkterna som är särskilt utvecklade för känslig hud och utöver användning i arbetet ville de även beställa produkter för eget bruk.

 

Dermosil-Classic-Body-lotion_50-50-desktop.jpg

Det var stunden då Finlands första webbshop för kosmetik såg dagens ljus och den hudvänliga produktserien Dermosil föddes. Först såldes Dermosil endast till valda personalgrupper och idag till alla. Vår webbshop är den enda försäljningskanalen för Dermosilprodukterna.

Dermosil är ett familjeföretag och ansvarsfulla val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. Vi vill erbjuda ansvarsfulla och unika Dermosilprodukter till alla konsumenter. Idag består vårt sortiment av mer än 400 högklassiga och hudvänliga produkter för hela familjen.


 

10 skäl att välja Dermosil

1. Med 30 års erfarenhet inom hudvård och kosmetik vet vi vad huden mår bäst av i vårt varierande nordiska klimat, från värmebölja till isande vinterkyla.

2. Alla produkter är växtoljebaserade och tillverkas av omsorgsfullt utvalda råvaror av högsta kvalitet.

3. Låg mängd färg- och konserveringsmedel gör att du som kund alltid kan vara trygg med Dermosil.

4. Vi kontrollerar regelbundet kvaliteten på produkterna i vårt eget laboratorium.

5. Dermosils produkter testas endast på människor.

6. I sortimentet finns hela 130 helt oparfymerade produkter inom hudvård och makeup, av vilka 60 har beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.
Hos oss hittar du även Ecocert- och Ecocert Cosmos -certifierad naturkosmetik.

7. Dermosil kommer alltid i praktiska och hygieniska förpackningar. Till många produkter finns även miljövänliga refill.

8. Produkterna säljs endast i vår egen webbshop och skickas direkt till dig, helt utan mellanhänder. Det gör att du kan köpa högklassiga produkter till ett väldigt förmånligt pris.

9. Du får generös bonus från första köp. Dina bonuspoäng kan du sedan byta till produkter ur vårt breda bonussortiment. Det gäller oberoende om du beställer på egen hand eller är kontaktperson för en beställningsgrupp.

10. Vår kundtjänst finns tillgänglig via telefon, e-post eller chatt. Redo att hjälpa dig med allt från hudvårdstips till frågor som rör din beställning.


Välkommen in i vår Dermosilgemenskap!