Om oss

Dermosil står för skönhet, hudvänlighet och ansvarsfulla val. Din huds välmående ligger oss varmt om hjärtat. En produkt från Dermosil är en gåva till din hud.

Dermosil_Identity.jpg

 

Med ett stort hjärta

Vi är ett familjeföretag. Tillsammans med våra kunder och de bästa experterna i kosmetikbranschen bildar vi ett sammansvetsat team. Vår erfarenhet och yrkeskunskap i kombination med din feedback resulterar i ett sortiment av produkter som ständigt utvecklas.

 

Hudvård och kosmetik från Finland

Vårt produktsortiment består av över 400 produkter inom skönhet och hudvård. Vi har basprodukter för hela familjen, trendiga specialprodukter, makeup, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Vi har ett stort utbud av produkter inom Sensitive-serien som passar känslig hud, dessutom har vi ett mångsidigt urval av makeupprodukter som beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol. Våra veganska, Ecocert Cosmos-certifierade naturkosmetikprodukter är den gröna juvelen i vårt sortiment.

 

Välkommen!

Du kan bekanta dig med vårt sortiment i vår webbshop och i kundtidningen som utkommer sex gånger i året. Om tidningen inte är bekant sedan tidigare, kan du beställa den här. Prenumerera på vårt elektroniska nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad om nyheter inom hudvård och skönhet samt aktuella kampanjer.