loader

Apple Flytande tvättmedel för kulörtvätt

4157

Tvättmedel för kulör- och fintvätt. Medlet tvättar rent och är skonsamt även mot känsliga textilier, såsom ylle och silke. Lämpar sig för både hand- och maskintvätt. Fräsch doft av grönt äpple.

55 kr / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Finländskt tvättmedel som är skonsamt mot kulörtvätt

Tvättmedel utvecklat för kulör- och fintvätt. Medlet tvättar rent och är skonsamt även mot känsliga textilier, såsom ylle och silke. Det bionedbrytbara tvättmedlet tvättar rent även vid låga temperaturer. Den friska doften av grönt äpple har även inslag av päron och persika, och ger tvätten en behagligt ren och frisk fläkt.

Apple Flytande tvättmedel för kulörtvätt lämpar sig både för hand- och maskintvätt. Det flytande tvättmedlet lämpar sig också för rengöring av städtextilier och sporttextilier. Medlet är avsett för kulör- och fintvätt och är zeolitfritt och fritt från färgämnen och blekmedel.

Innehåller: 
5 – <15 % anjoniska tensider
​< 5 % amfotära tensider

Tvättmedlet är tillverkat i Korsnäs och har beviljats rätten att använda Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Dermosil-avainlippu-icon.png

 

danger2.png

VARNING Orsakar allvarliga ögonskador. Irriterar huden. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Tvätta exponerad hud grundligt efter användning. Använd skyddshandskar. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Innehållet/behållaren lämnas till auktoriserad återvinningsstation i din kommun. Innehåller natriumlaurylsulfat, cocamidopropylbetain.

Serie: series logo

Kategori: Städ & tvätt

Ändamål: Flytande tvättmedel för kulör- och fintvätt. Lämpar sig för både maskin- och handtvätt.

Användning: Dosera tvättmedel enligt smutsighetsgrad och vattnets hårdhet. Lämpar sig för både handtvätt och maskintvätt.

Doft: Hypoparfum®

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin

Utvalt för dig

New
product image
4153

Berry Boost Hudvårdslotion

69 kr / 250 ml

Köp
-14%
New
product image
product image
8151

Rent hem

110 kr 95 kr / 2 x 500 ml

Köp
3054

Intensiv dagkräm

115 kr / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3214

Natt hand- och fotkräm

99 kr / 200 ml

Köp

Bli först att lämna en recension