loader
series logo

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Rengöringsmousse för ansiktet med E-vitamin, B-vitamin och havstångextrakt. Avlägsnar även en lätt vattenlöslig makeup. Produkten är skonsam men effektiv och passar för alla hudtyper.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Se även:

Serie
Vitamin E
Om produkten

Vitamin E Rengöringsmousse är perfekt för rengöring av ansiktet. Förutom att skummet rengör huden, avlägsnas samtidigt vattenlöslig makeup. Den genomskinligt rosa vätskan förvandlas till ett mjukt vitt skum när den pumpas ut ur flaskan. Skummet är milt parfymerat i samma doft som våra övriga Vitamin E-produkter.

Med E- och B- vitamin bevaras fukten i huden och därmed förebyggs ett för tidigt åldrande av huden. Dessutom fungerar E- och B- vitamin som ett skydd mot olika slags luftföroreningar.

Vitamin E Rengöringsmousse innehåller även extrakt från havstång. Havstång innehåller en rad olika vitaminer och mineraler som återfuktar och fräschar upp huden. Fukten i huden återställs med hjälp av glycerin.

Tvätta händerna och fyll handen med Vitamin E Rengöringsmousse genom att trycka 1 – 2 gånger på pumpflaskan. Massera in skummet i ansiktet, skölj sedan bort med rikliga mängder vatten och smörj in ansiktet med en fuktighetskräm.

Förvara alltid flaskan upprätt. Vid transport, säkerställ även att korken sitter fast för att undvika läckage.

 

Ändamål
För rengöring och vård av ansiktet.
Användning
Fukta händerna, pumpa 1-2 gånger och applicera skummet i ansiktet. Skölj noga med vatten.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Normal; Torr; Bland; Ung; Fet

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, CI 45100, Sodium Sulfate

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Jag gillar denna produkt! Den har en härlig doft, ett mjukt & behagligt skum samt den är fräscht rosa! Jag kommer att köpa produkten igen!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Använder dagligen, har blivit en riktig favorit. Man känner sig ordentligt ren och den har en svag fräsch doft. Bra med pump och skum, då känns den dryg. Rekommenderas!

Denna underbara produkt! Jag älskar den, känner att huden blir så ren, len och fräsch! Den här är ofta inkörsporten till att kollegor börjar handla av mig. Visar jag eller nämner den här produkten behöver jag inte göra reklam själv, alltid nån annan som utbrister; Den är så bra du måste testa eller den köper jag alltid....ett tips att alltid ha den hemma på lager när flaskan är tom kommer frågan, har du hemma eller kan du beställa den är snart slut...då vet jag vilken de behöver inte ens säga vilken produkt! Det enda önskemålet är att det skulle finnas Refill till den, borde ju inte vara omöjligt. Så spar vi på miljön, också en fråga som dykt upp.

Jag har torr atopisk hud och måste erkänna att denna mousse gör underverk med mitt ansikte. E-vitaminen mjukar upp huden så den blir alldeles len. I början tog jag den kvällstid - som man ska. Men då jag blir så len av den tar jag vid behov den även dagtid. Denna är min räddare i nöden. Har en i badrummet och en liten som följer med på alla resor. Att den är lätt att massera in och doftar ljuvligt är ett extra plus.

Rolig förvandling från flytande vätska till väldoftande skum, makeupen försvinner hur lätt som helst. Jag har alltid haft mycket finnar i ansiktet och även dom är spårlöst försvunna sedan jag började använda denna. Använder den varje dag och jag älskar den.

se fler