loader

Kökshandtvål refill

30371

Antibakteriell handtvål för köket. Tvålen löddrar sparsamt och är lätt att skölja bort. Innehåller naturliga citrusoljor som neutraliserar exempelvis fisk- och löklukt.

59 kr / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Denna är ett måste i köket!

Johanna K.

Dermosil Kökshandtvål rengör händerna effektivt i samband med matlagning. Innehåller naturliga citrusoljor som ger en frisk doft.

Den antibakteriella Kökshandtvålen är utvecklad speciellt för köket där man hanterar olika matvaror och snabbt behöver tvätta av händerna. Tvålen löddrar sparsamt och är lätt att skölja bort från händerna.

Refillpåsen, som innehåller 500 ml, är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i den sparade originalförpackningen. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Rengör och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl.

Refillpåsens bäst före -datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före -datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före -datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det ursprungliga innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. En tom 500 ml flaska med pump väger 46 gram. Refillpåsen sparar alltså stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet. Refillpåsen är ett miljövänligt alternativ. Du kan slänga den tomma refillpåsen med köksavfallet.

Notera att refillpåsarna har femsiffriga produktnummer. Kökshandtvålen finns i pumpflaska med produktnummer 3037.

Skölj bort om du får tvål på diskbänken eller på annan rostfri yta.

Kategori: Handtvål

Ändamål: För tvätt av händer i samband med matlagning.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Kökstvål. Tvätta händerna med tvålen och skölj.

Hudtyp: Normal

Doft: Svagt parfymerad

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Alcohol Denat., Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Parfum, Laurylamine Dipropylenediamine, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Polyquaternium-10 , Limonene, Citral, Benzyl Benzoate

Köps ofta tillsammans

product bundle image

Kökshandtvål refill 59 kr

+
product bundle image

Kökshandtvål 65 kr

124,00 kr
för båda produkterna

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

219 kr / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

65 kr / 100 ml

Köp
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(6)

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Johanna K. 26.09.2020

Denna är ett måste i köket!