loader
series logo

Sensitive Dusch- och badolja

85 kr / 250 ml

Tvättprodukt för torr, känslig och atopisk hud. Passar för dagligt bruk för hela familjen. Håller huden spänstig och motverkar att huden blir torr. Innehåller ren rapsolja. Passar även i fotbadet.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter

Serie
Sensitive
Om produkten

Sensitive Dusch- och badolja är speciellt utvecklad för daglig tvätt av torr och känslig hud samt atopisk hud.

Dusch- och badoljan håller huden mjuk och elastisk samtidigt som den motverkar att huden blir torr. Ren rapsolja, som pressas ur rapsfrön, mjukgör huden och rengör känslig hud samtidigt som huden effektivt återfuktas. Rapsolja lindrar klåda, lugnar huden och binder också fukt i huden. Rapsoljan binder också fukt i huden. Rapsoljan innehåller vårdande Omega-3, -6 och -9 fettsyror samt E-vitamin. Dusch- och Badoljan har en fettprocent på 45.

Applicera Sensitive Dusch- och badolja på fuktig hud och massera lätt. Skölj med varmt vatten. Sensitive Dusch- och badolja kan också användas i hand- och fotbad för att vårda torr hud. Oljan är dryg och passar för hela familjen, även för barn under 3 år.

Dusch- och badolja har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets logo i Finland. Produkten är oparfymerad och vegansk.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Ändamål
För tvätt av torr, känslig och atopisk hud.
Användning
Applicera på fuktig hud och massera lätt. Skölj med varmt vatten.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr
Avdelning
Baby; Barn fr. 3

Canola Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Aqua

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Vad jag önskar att jag köpt denna tidigare! Min hud brukar alltid strama efter jag duschat men nu lämnar huden len efteråt! Rekommenderar! Det enda jag önskar är större flaska!