loader
series logo

Aloe gel

55 kr / 100 ml

Lugnar solbränd hud och klåda efter insektsbett. Hjälper till att vårda irriterad hud och lätta brännskador. Innehåller återfuktande och vårdande aloe vera-extrakt. Innehåller ej parfymer eller färgämnen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Classic
Om produkten

Dermosil Aloe gel ger första hjälpen åt hud som fått för mycket sol. Produkten är även perfekt för att ge lindring efter myggbett och andra insektsbett eller om huden annars är irriterad. Ta med en tub på resan, till stranden och till sommarstugan!

Aloe gel innehåller aloe vera-koncentrat som motsvarar 100-procentig rent aloe vera extrakt.

Produkten lindrar vid solsveda och lugnar irriterad och känslig hud. Gelen hjälper till att lindra vid inflammationer i huden och vid smärre brännskador.

Aloe gel innehåller även återfuktande glycerin. Allantoin förstärker gelens vårdande egenskaper och hjälper till att läka små sår.

Applicera ett tunt lager på hudområdet och låt torka. Upprepa vid behov.

Den oparfymerade gelen passar för hela familjen, den innehåller inga färgämnen.

Ändamål
Lugnande gel för känslig och irriterad hud. Lindrar solsveda och klåda förorsakad av insektsbett.
Användning
Applicera ett tunt lager på huden och låt absorberas. Upprepa vid behov.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Normal; Torr

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Allantoin, Ethylhexylglycerin

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Håller helt med ovanstående recensioner. Tips! MOTVERKAR BRÄNNSKADOR: Om det är svettigt, lägg på ett tunt lager på torr hy och låt det sjunka in innan du går ut. Vid behov, skölj med kallt vatten, torka och lägg ett nytt tunt lager. Kan annars bli klibbigt och kännas ofräscht. Gelen verkar också desinficerande/läkande för oren hy eller småsår. Använd under solkräm eller enbart vid kortare vistelse i solen. KLÅDA: Var beredd på att det kan ta en stund innan det verkar på myggbett. Om det är till små barn eller allmänt otåliga personer så skölj med kallt vatten först, torka och lägg på ett hyfsat lager.