Ansiktsmasker & ansiktsskrubb

products_productsCount

Med ansiktsmasker och produkter för ansiktsskrubb ger du huden i ansiktet en vårdande behandling som håller den fräsch, vital och vackerread_more

Välj den ansiktsmask som passar just din hud och skäm gärna bort huden med en mask för ansiktet 1–2 gånger i veckan.

Oavsett om du behöver en återfuktande ansiktsmask som ger huden extra fukt eller en djuprengörande ansiktsmask som rengör huden på djupet hittar du högklassiga alternativ i vårt sortiment. Hos oss hittar du allt från en dukliknande sheet mask till en face mask som stryks på huden för att torka och face scrub, alltså ansiktsskrubb, som används för att avlägsna döda hudceller och smuts. Face scrub kallas också för peeling.

Det finns snabbverkande och effektiva ansiktsmasker, men även masker som kan lämnas på huden över natten och kemiska peelingprodukter som exfolierar huden. Exfoliering är en viktig del av din ansiktsrutin. Genom att regelbundet exfoliera ansiktet tar du bort döda hudceller och orenheter, vilket ger huden naturlig lyster.

Hur ska man använda ansiktsmasker och ansiktsskrubb?

Börja med skrubb för ansikte, efter rengöringen med face scrub kan du vårda huden med en passande mask för ansikte. Den här rutinen kan du gärna göra en eller två gånger i veckan.

Efter att du har använt en mask i ansiktet är det viktigt att återfukta huden med dagkräm, nattkräm och eventuellt också med ansiktsserum.

Vilken är bästa ansiktsmasken för torr hy?

I vårt sortiment hittar du ansiktsmasker som passar olika behov och hudtyper. En fuktgivande ansiktsmask är det bästa alternativet för dig med torr hud. Det finns en rejäl dos välgörande fukt i ansiktsmasken från vår Sensitive-serie, den är idealisk för känslig hud och fungerar som en effektiv fuktmask i ett ansikte med torr och atopisk hud. 

Förutom en ansiktsmask med fukt kan du också prova en sheet mask. Den innehåller ett mineralrikt serum som återfuktar huden på ett effektivt sätt. Här hittar du fler produkter för torr hud och produkter för känslig och atopisk hud.

Vilken är bästa ansiktsmasken för finnar?

Vår djuprengörande peel-off ansiktsmask är perfekt för oren och lätt fet hud. En passande ansiktsmask för finnar eftersom den innehåller ämnen som balanserar talgproduktionen. Det här är en populär ansiktsmask för både män och kvinnor, killar och tjejer.

En exfolierande ansiktsmask hjälper till att avlägsna orenheter, smuts och pormaskar, dra åt porerna och ge ansiktet en strålande lyster. Ett bra alternativ för dig som söker en ansiktsmask för pormaskar! Kolla in fler produkter för fet hy, förstorade porer och finnar.

read_less