loader

Saltschampo

4059

Mineralrikt saltschampo rengör hår och hårbotten på djupet samtidigt som det balanserar talgutsöndringen. Innehåller naturligt havssalt som gör håret rent, glansigt och fylligt efter tvätt.

95 kr / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,8 / 5

Baseras på 12 recensioner. Visa recensioner

Fantastiskt schampo...hår känns så rent utan att bli torrt! Absolut det bästa schampo jag har provat.

Lena V.

Dermosil Saltschampo är en effektiv tvättprodukt för hår och hårbotten. Det unika schampot innehåller mineralrikt havssalt som gör rengör håret rent, glansigt och fylligt efter tvätt.

Saltschampot innehåller havssalt som är ett naturligt ämne med detox-egenskaper. Saltet rengör både hår och hårbotten på djupet, exempelvis från rester av stylingprodukter och talg.

Havssalt innehåller rikligt med mineraler, såsom magnesium, natrium och kalium. Saltets mineraler ger näring och vårdar håret och hårbot­ten effektivt samtidigt som det lugnar hårbotten och balan­serar talgutsöndringen. De får håret att kännas rent och fräscht längre. Saltschampo ger håret en vacker glans samt gör det luftigt, fylligt och livskraftigt.

Vid val av förpackning till schampot har vi fäst särskild uppmärksamhet vid att det ska vara så enkelt som möjligt att öppna i duschen – locket behöver inte skruvas av, utan du behöver bara lyfta upp det.

Produkten har en oemotståndligt fräsch doft med nyanser av näckros och bergamott.

Ta ungefär en tesked schampo och gnugga mellan handflatorna. Applicera i vått hår och hårbotten. Löddra med masserande rörelser i hårbotten och skölj väl. Om du vill få mer lödder kan du ta mer vatten i håret och massera, vattnet får schampot att löddra mer. Efter tvätt med saltschampo rekommenderar vi att du följer upp med balsam eller hårmask för att ge håret extra fukt. Använd schampot ungefär en gång per vecka.

Produkten är vegansk.

Serie: series logo

Kategori: Schampo

Ändamål: För djuprengöring av håret.

Användning: Ta ungefär en tesked schampo och gnugga mellan handflatorna. Applicera i vått hår och hårbotten. Löddra med masserande rörelser i hårbotten och skölj väl. Om du vill få mer lödder kan du ta mer vatten i håret och massera, vattnet får schampot att löddra mer. Efter tvätt med saltschampo rekommenderar vi att du följer upp med balsam eller hårmask för att ge håret extra fukt. Använd schampot ungefär en gång per vecka.

Hårtyp: Normal; Tunt & fint; Fett; Grått

Doft: Svagt parfymerad

Tillverkningsland: Spanien

certificate logotype

Maris Sal, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

75 kr / 500 ml

Köp

Totalbetyg

4,8/5

reviewer avatar
Helena B. 07.07.2022

Vår tonårsson vill inte använda något annat schampo. Håret känns mycket renare jämfört med andra schampon och dessutom bra om man har problem med hårbotten.

reviewer avatar
maria K. 10.05.2022

Ett jätte härligt shampo som passar mej som har problem med hårbotten som ofta börjar klia av olika shampon. Både håret och hårbotten känns rent då jag använder den här produkten och börjar inte klia.

reviewer avatar
Ulrica E. 10.05.2022

Håret känns otroligt fräscht efteråt. Behöver dock balsam till mitt långa hår efter men kör saltschampo med jämna mellanrum. Toppen!

reviewer avatar
Ida S. 06.02.2022

Fantastiskt schampo som verkligen rengör på djupet! Har hjälpt min hårbotten mycket. Jag köpte nyligen min andra burk och kommer definitivt fortsätta köpa den!

reviewer avatar
Ingela L. 25.11.2021

Nej, nej.....inget schampo för mig!!!

reviewer avatar
Katarina D. 04.08.2021

Toppen produkt! Min aya favoritprodukt. Håret blir otroligt rent och mjukt och doftar rent!