loader
series logo

Peelande nyponhandtvål

79 kr / 290 ml

Ljuvlig Peelande nyponhandtvål tillverkad av de bästa råvarorna. Innehåller förfinade korn av lava som ger huden en varsam peeling, så den passar för regelbunden handtvätt.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter

Se även:

Serie
Marja
Om produkten

Lyxig Peelande nyponhandtvål tillverkad av högklassiga råvaror. Denna härliga handtvål har en äkta doft av nypon och en läcker färg som piggar upp i badrummet. Tvålen rengör effektivt samtidigt som den återfuktar och vårdar huden. Dessutom innehåller den förfinade korn av lava som ger huden en mycket varsam peeling.

Peelande nyponhandtvål innehåller nyponfröolja som är en effektiv, naturlig antioxidant, vars E- och C-vitamin bidrar till att förhindra tecken på för tidigt åldrande. Tack vare den vitaminrika oljan känns händerna mjuka och släta efter tvätt. Tvålen innehåller också effektivt fuktgivande glycerin som hjälper huden bibehålla sin fukt även efter handtvätt.

Tvålens förfinade lavakorn exfolierar huden varsamt och passar fint för regelbunden handtvätt likt en vanlig handtvål. Tvålens peelande effekt gör att den rengör händerna mycket effektivt och gör dem underbart släta och fina.

Produkten är vegansk.

Ändamål
För daglig handtvätt.
Användning
Fukta händerna och massera tvålen varsamt över huden, skölj noggrant med ljummet vatten.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Normal; Torr

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lava Powder, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Rosa Canina Seed Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Gluconate, Parfum

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Härlig doft och peelingen gör att händerna känns väldigt rena efteråt. Dessvärre funkade inte pumpen i min flaska, hur jag än vänder och vrider och skruvar den. Har testat byta till en pump från en annan dermosilhandtvål men inte heller den funkar. Vet inte om det är kornen i tvålen som gör att pumpen inte fungerar eller vad anledningen är. Tråkigt i varje fall, för att behöva skruva av korken och hälla ut tvålen i händerna varje gång känns inte speciellt praktiskt.