Sensitive Hydrogel 0 %
65 kr / 100 ml

Fettfri återfuktande och vårdande gel för torr, känslig och atopisk hud. Passar för hela kroppen, även för hårbottnen. Lugnar huden efter rakning, hårborttagning och efter solbad.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Se även:

Serie
Sensitive
Om produkten

Dermosil Sensitive Hydrogel 0 % är en helt fettfri produkt som effektivt återfuktar känslig, torr och atopisk hud. Den passar också för personer med bland- och fet hud.

Sensitive Hydrogel 0 % återfuktar effektivt torr och fjällande hud på exempelvis armar och ben. Hydrogel kan användas under dag- och nattkrämen för att ge tilläggsfukt i ansiktet. Hydrogel kan också smörjas in på händerna, gärna flera gånger om dagen, när de känns torra. Gelen återfuktar också huden effektivt efter duschen och efter en dag i solen.

Har du torr hårbotten? Hydrogel 0 % kan också appliceras i hårbottnen. Gelen gör inte håret fett, utan tillför hårbottnen den fukt den behöver för att inte klia eller fjälla. Applicera i hårbottnen och låt torka.

För män passar Hydrogel 0 % perfekt efter rakningen. Samma gäller för kvinnor som avlägsnar oönskad hårväxt. Gelen innehåller glycerin, bisabolol och allantoin som vårdar och lindrar hudirritationer. Om gelen förvaras i kylskåp så fungerar den utmärkt som after sun -produkt eller i stället för ansiktsvatten för att avsluta ansiktsrengöringen.

Gelen kommer i en praktisk 100 ml stor tub som är lätt att ta med i väskan. Hydrogel 0% passar för hela familjen och kan alltså även användas för barn under 3 år. Produkten har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland.

Användning
Applicera på huden och låt torka. Kan användas flera gånger per dag vid behov.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Normal; Torr
Hårtyp
Känslig hårbotten
Avdelning
Baby; Barn fr. 3

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hydroxide

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Så starkt parfymerad att jag fick ett astmaanfall av den. Blev tvungen att göra mig av med den.

Efter en smörjning på mina kroniskt torra händer så känner jag redan enorm skillnad! Jag är i himmelen! 😯

Håller med alla föregående, trodde aldrig att den skulle vara så bra som den verkligen är! Den är lätt och smidig, skönt att slippa en tung handduk på huvudet. Älskar den! Snacka om kortare torktid med fönen efter att man använt den här :)

Fantastisk både på huden och i håret när man behöver fukt. Önskar SÅÅÅ mycket att den fanns i stor pumpflaska också!

Fantastisk produkt när man vill ha fukt men inte fett!

Mest sålda produkter

-20%

Summer Rain Aloe gel

49 kr 39 kr / 100 ml

Aloe gel

55 kr / 100 ml

Sensitive Hudsalva extra

85 kr / 200 ml