loader
series logo

Sensitive Hydrogel 0 %

55 kr / 100 ml

Fettfri återfuktande och vårdande gel för torr, känslig och atopisk hud. Passar för hela kroppen, även för hårbottnen. Lugnar huden efter rakning, hårborttagning och efter solbad.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter

Se även:

Serie
Sensitive
Om produkten

Dermosil Sensitive Hydrogel 0 % är en helt fettfri produkt som effektivt återfuktar känslig, torr och atopisk hud. Den passar också för personer med bland- och fet hud.

Sensitive Hydrogel 0 % återfuktar effektivt torr och fjällande hud på exempelvis armar och ben. Hydrogel kan användas under dag- och nattkrämen för att ge tilläggsfukt i ansiktet. Hydrogel kan också smörjas in på händerna, gärna flera gånger om dagen, när de känns torra. Gelen återfuktar också huden effektivt efter duschen och efter en dag i solen.

Har du torr hårbotten? Hydrogel 0 % kan också appliceras i hårbottnen. Gelen gör inte håret fett, utan tillför hårbottnen den fukt den behöver för att inte klia eller fjälla. Applicera i hårbottnen och låt torka.

För män passar Hydrogel 0 % perfekt efter rakningen. Samma gäller för kvinnor som avlägsnar oönskad hårväxt. Gelen innehåller glycerin, bisabolol och allantoin som vårdar och lindrar hudirritationer. Om gelen förvaras i kylskåp så fungerar den utmärkt som after sun -produkt eller i stället för ansiktsvatten för att avsluta ansiktsrengöringen.

Gelen kommer i en praktisk 100 ml stor tub som är lätt att ta med i väskan. Hydrogel 0% passar för hela familjen och kan alltså även användas för barn under 3 år. Produkten har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Ändamål
Återfuktar effektivt huden utan fett. För känslig, torr och atopisk hud för ansikte, kropp och hårbotten. Passar även efter rakning eller som after sun.
Användning
Applicera på huden och låt torka. Kan användas flera gånger per dag vid behov.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Normal; Torr
Hårtyp
Känslig hårbotten
Avdelning
Baby; Barn fr. 3

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hydroxide

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Efter en smörjning på mina kroniskt torra händer så känner jag redan enorm skillnad! Jag är i himmelen! 😯

Fantastisk både på huden och i håret när man behöver fukt. Önskar SÅÅÅ mycket att den fanns i stor pumpflaska också!

Fantastisk produkt när man vill ha fukt men inte fett!