Fotvård

products_productsCount

Att sköta om fötterna och förebygga fotbesvär är en viktig del av kroppens allmänna välbefinnande. Fotvård hemma är både enkelt och njutningsfullt så länge produkterna och redskapen är i skick.read_more

Från oss hittar du ett mångsidigt utbud av fotvårdsprodukter för vård av till exempel vårtor och förhårdnader samt produkter för förebyggande av torr och sträv hud på fötterna. I vårt sortiment finns fotkrämer, fotbad, peelingprodukter för fötterna samt andra förnödenheter för fotvård. Dermosils fotvårdsprodukter lämpar sig för både män och kvinnor.

Hurdan är en bra fotkräm?

Den bästa fotkrämen passar den egna hudtypen och de egna behoven. Vissa bör välja en fet fotkräm medan andra bör ha en fuktgivande fotkräm eller fotserum. Vi på Dermosil tillverkar våra fotkrämer enligt samma princip som våra andra produkter. Vår produktutveckling garanterar att varenda fotkräm i vårt sortiment är högklassig, effektiv och hudvänlig. En bra fotkräm absorberas också snabbt och kladdar inte.

Fotbad och fotskrubb

Med fotbad ger du torra och trötta fötter efterlängtad omsorg. Med våra fotbadsprodukter skapar du enkelt och snabbt ett avkopplande och vårdande fotbad hemma. I samband med fotbad är det viktigt att peela fötterna. Peeling avlägsnar döda hudceller, vilket mjukgör fötternas kraftiga hud och underlättar absorberingen av fotkräm. Koppla av och unna dig lite lyx med hjälp av våra högklassiga och effektiva peelingprodukter för fötterna.

Hur göra fotbad hemma?

Fotbad hemma:

1.    Börja med att peela fötterna. Massera in peelingkräm på fuktiga fötter och skölj.
2.    Använd ljumt, inte för hett, vatten. Tillsätt fotbadsalt enligt anvisning.
3.    Låt fötterna vara i blöt ca 10 minuter.
4.    Torka noggrant – också mellan tårna – och smörj in fötterna.

Fotvårdsprodukter från Dermosil

Dermosils fotkrämer hjälper till att förebygga uppkomsten av förhårdnader och hjälper till att mjukgöra den torra huden under fötterna. Vid regelbunden användning hjälper fotkrämen till att stärka hudens skyddsbarriär, så det lönar sig att smörja in fötterna dagligen. Väl återfuktade fötter både känns och ser bra ut och hålls dessutom friska.

Lider du av torra fötter? Testa Dermosils Karbamidfotkräm. Karbamid förbättrar hudens förmåga att binda fukt och gör torra fötter och fotsulor underbart mjuka. Karbamid är ett syntetiskt material som används i kosmetikprodukter. Dermosils fotkräm innehåller också växtbaserade oljor, glycerin och allantoin som främjar läkningen av små sår. Fotkrämen är således utmärkt även för raspiga hälar.

Söker du en bra fotkräm mot förhårdnader? Testa Dermosils Fotbalsam för natten. Den mjukgörande och vårdande fotkrämen tar sig effektivt an förhårdnader. Fotkrämen biter på förhårdnader tack vare uppfriskande enbärsolja och peelande PHA- och AHA-syror som hjälper till att förebygga uppkomsten av förhårdnader under natten.

Vi på Dermosil har utvecklat våra produkter i 40 års tid. Du hittar lämpliga fotvårdsprodukter för just dig från vårt breda sortiment! För att huden ska må bra i sin helhet behöver du förstås andra hudvårdsprodukter också. Se Dermosils utbud av ansiktsvårdsset, dagkrämer och nattkrämer.

read_less