Hudvård och hårvård för bebisar

products_productsCount

Din baby behöver hudvård som är anpassade till den tunna och känsliga babyhuden. Ta hand om din bebis med skonsamma hudvårdsprodukter. I vårt sortiment hittar du trygg hudvård för din baby och familjens minsta under 3 år.read_more


En babys hudvård är inte komplicerad så länge man väljer hudvårdsprodukter och rengöringsprodukter med omsorg. Bebisars och nyföddas hudvård bör ske med varsamma hudvårdsprodukter och till rengöring räcker det utmärkt med enbart vatten eller vid behov en oparfymerad produkt för känslig hud.

En babys hårvård är också mycket enkelt. Bebisars hår klarar sig länge med att enbart tvättas med vatten, men då håret växer och riktig hårtvätt blir aktuellt är det dags att skaffa schampo och balsam avsett för bebisar.

Bebisars hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från Dermosil

I vårt sortiment hittar du trygga och testade produkter från vår Sensitive-serie. Produkterna lämpar sig för hela familjen och är utmärkta även för vård av bebisars hud. Rengöringsservetter för bebisar är praktiskt att ha med sig i vardagen då man är ute med en bebis. Rengöringsservetter är bra att alltid ha med sig i skötväskan.

För små bebisar och barn i lekåldern är det bra att välja så skonsamma hårvårdsprodukter som möjligt. I vårt sortiment finns trygga, testade Sensitive-hårvårdsprodukter som lämpar sig för hela familjens hårvård och de är utmärkta för bebisars hårvård.

Se också Hudvård och hårvård för barn, hudvård och solskydd.

read_less