Hudvård och hårvård för män

products_productsCount

Mäns hud är annorlunda än kvinnors och därför har männen sina egna hudvårdsprodukter. Män bör välja högklassiga, effektiva hudvårdsprodukter som är avsedda för män. I vårt sortiment hittar du hudvårds- och rengöringsprodukter för män samt produkter att använda efter rakning.read_more


Här hittar du även hårvård speciellt för män i form av schampon och stylingprodukter, men män kan också välja bland våra övriga hårvårdsprodukter. För att underlätta valet har vi ändå samlat männens egna hårvårdvårdsprodukter i den här kategorin.

Hudvård för män

Hudvård är en viktig del av den dagliga hygienrutinen även hos män. Mäns hy är utsatt för fett, orenheter och irritation som en följd av rakning. En regelbunden hudvårdsrutin hjälper till att hålla huden frisk och fräsch.

Ansiktsrengöring hör till de dagliga hudvårdsrutinerna. Välj en rengöringsprodukt för ansiktet som är avsedd för mäns hy. Dermosils Sport & Sauna Rengöringsmousse lämpar sig utmärkt för rengöring av manlig hy. Moussen är skonsam men effektiv och innehåller en näringsgivande och fuktgivande mineralblandning. Massera rengöringsprodukten lätt i ansiktet och skölj med varmt vatten.

Regelbunden användning av fuktighetskräm hjälper till att upprätthålla hudens fuktbalans och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Välj en lätt fuktighetskräm som är avsedd för manlig hy. Dermosils Sport & Sauna Multi-action ansiktskräm är en gelaktig ansiktskräm med trippelverkan för normal och fet hy samt blandhy. Applicera krämen på ren hy morgon och kväll.

Sensitive Rakskum är ett skonsamt, mjukgörande skum som lämpar sig för hårborttagning på kroppen eller ansiktet. Detta oparfymerade skum lämpar sig även utmärkt för känslig och atopisk hud. Dermosils Sport & Sauna After shave balsam lugnar huden efter rakning. Denna lätta ansiktskräm för män återfuktar huden efter rakning och kan även användas som fuktgivande kräm vid behov.

Deodorant är också en väsentlig del av den dagliga hudvårdsrutinen. Från Dermosil hittar du flera olika typer av deodoranter avsedda för män. Challenger Deo Roll-On är en extra effektiv antiperspirant med aluminiumsalter som motverkar svettning och svettlukt men är samtidigt vårdande för huden.

Hårvård för män

Även manligt hår behöver regelbunden vård. Hårvården behöver dock inte vara komplicerad. Med enkla åtgärder håller du ditt hår friskt och snyggt. Kom ihåg att välja lämpliga hårvårdsprodukter för just ditt hår, undvik överdrivet tvättande och använd värmeskydd då du stylar ditt hår.

I Dermosils sortiment hittar du lämpliga rengöringsprodukter för manligt hår. Skonsamma Sensitive Schampo är utmärkt för daglig hårtvätt. Det vårdande och fuktgivande schampot innehåller inga doftämnen, färgämnen eller silikoner. I samma serie finns också Sensitive Balsam som stärker fint hår och gör det glänsande och mjukt som silke. Sport & Sauna Schampo & Duschgel är också ett schampo för dagligt bruk som dessutom rengör kroppen. Den fuktgivande produkten innehåller glycerin, vilket gör att den inte torkar ut huden. Doften är fräscht sportig.

Om du vill ha en viss stil eller struktur i ditt hår, bör du överväga stylingprodukter. Hårvax, geler, hårmousser och saltvattensprayer hjälper dig att få det resultat du eftersträvar. Testa olika produkter och välj det som passar din hårtyp och din frisyr bäst. Dermosils Hårvax hjälper dig att skapa en frisyr som håller genom att ge håret struktur och stadga. Den här produkten är det bästa hårvaxet för män med kort eller halvlångt hår. Även Hårmousse Structure & Volume ger frisyren stadga och glans och lämpar sig för såväl kort som långt hår.

Se även Dermosils hudvårdsset, kroppsvård och solkrämer.

read_less