loader

Ögonskuggsprimer

3743

Kräm i stiftform som jämnar ut nyansen på ögonlocken och ger en bra bas åt ögonskugga och eyeliner. Kan även användas separat. Nyansen är naturligt ljus. Vässare medföljer.

63 kr / 1,4 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,5 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Haft denna i många år, håller ögonskuggan på plats, suverän produkt! Huippu tuote!

Niina R.

Dermosil Ögonskuggsprimer ger en suverän bas för en hållbar ögonmakeup. Den jämnar ut nyansen på ögonlocken och gör att ögonmakeupen håller länge.

Ögonskuggsprimer framhäver pigmenten i ögonskuggan. Primern är naturligt ljus med en aning pärlemor. Primern kan även användas separat utan övrig makeup för en pigg blick. Primern håller ögonlocken matta, så att ögonskugga och eyeliner hålls på plats hela dagen. Den matta ytan motverkar också att mascara fastnar på ögonlocken under dagen.

Dermosil Makeup Ögonskuggsprimer kommer i stiftform så produkten är lätt att applicera direkt på ögonlocket. Jämna ut med fingertopparna över hela ögonlocket ända upp mot ögonbrynen. I änden av stiftet finns en vässare om du behöver vassare form på stiftet för ökad precision. Dosera mera av produkten genom att vrida den nedersta delen av stiftet mot höger.

Dermosil Ögonskuggsprimer är oparfymerad och har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland. Därför passar den även för personer med känslig hud.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Serie: series logo

Kategori: Primer

Ändamål: Jämnar ut nyansen på ögonlocken och ger en matt bas för ögonskugga och eyeliner.

Användning: Dosera direkt på ögonlocken. Bred ut och jämna ut med fingertopparna över hela ögonlocken ända upp till ögonbrynen. Du kan även vässa primerstiftet med vässaren som finns i andra änden av sticket. En vassare spets ger bättre precision.

Hudtyp: Torr; Normal; Bland; Fet; Känslig

Doft: Oparfymerad

Isododecane, MICA, Synthetic Wax, Silica, Ethylene/Propylene Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Polybutene, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, CI 77891, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Cera, CI 77491, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, CI 77492, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Bestseller
product image
product image
(12)
4059

Saltschampo

95 kr / 200 ml

Köp
Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp

Totalbetyg

4,5/5

reviewer avatar
Stiina S. 10.05.2022

Ett måste för mig som har så varma ögonlock. Och denna primer håller verkligen toppenbra! Dessutom är det en vacker nyans som gör att den fungerar som ögonskugga om den bara fixeras med lite transparent puder. Applikatorn är också smidig med sitt penn-/stiftliknande utseende. En riktig favorit!

reviewer avatar
Niina R. 17.11.2021

Haft denna i många år, håller ögonskuggan på plats, suverän produkt! Huippu tuote!