loader

Ögonbryns- och ögonfransgel

9233

Ofärgad gel som passar alla fransar och ögonbryn. Ger ögonfransarna volym och ögonbrynen stöd samtidigt som den vårdar och ger näring.

57 kr / 6 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

3,4 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Stor borste, lätt att applicera. Gillar denna!

Erica V.

Dermosil Ögonbryns- och ögonfransgel är en ofärgad gel som ger ögonfransarna volym och ögonbrynen stadga samtidigt som den vårdar och ger näring. Eftersom den är ofärgad passar den alla fransar och bryn!

Dermosil Ögonbryns- och ögonfransgel innehåller aktiva ämnen som återfuktar fransar och bryn samtidigt som den ger volym och stadga. Gelen är mjuk och gör varken fransarna eller brynen hårda.

Gelen gör fransarna fylligare och separerar dem vackert. Den kan användas både med och utan mascara. Applicera gelen på fransarna med borsten och låt torka. Applicera färgad mascara ovanpå om du vill.

På ögonbrynen ger gelen stadga och håller dem på plats under hela dagen. Använd som sådan eller med ögonbrynsfärg. Applicera gelen med borsten och forma brynen med fingrarna. Låt torka och applicera sedan färg. På ögonbrynen fungerar även omvänd ordning, det vill säga färg först och ofärgad gel sedan.

Ögonbryns- och ögonfransgel är oparfymerad och har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets logo i Finland.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Serie: series logo

Kategori: Ögonbryn

Ändamål: Ger ögonfransarna volym och ögonbrynen stadga samtidigt som den vårdar och ger näring

Användning: Kan användas både med och utan mascara. Applicera gelen på fransarna med borsten och låt torka. Applicera färgad mascara ovanpå om du vill. På ögonbrynen ger gelen stadga och håller dem på plats under hela dagen. Använd som sådan eller med ögonbrynsfärg. Applicera gelen med borsten och forma brynen med fingrarna.

Doft: Oparfymerad

Aqua, Glycerin, PVP, Triethanolamine, Carbomer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Spirulina Maxima Extract, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascophyllum Nodosum Extract

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
(2)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

45 kr / 75 ml

Köp
-48%
product image
22631

Sport & Sauna Arctic Duschgel

75 kr 39 kr / 500 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
New
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp

Totalbetyg

3,4/5

reviewer avatar
Erica V. 16.09.2020

Stor borste, lätt att applicera. Gillar denna!

reviewer avatar
Mathilda B. 11.05.2020

En mycket bra borste :)