loader

Mer

Allergimärkt hårvård

Välj en oparfymerad och skonsam hårvårdsprodukt! I vårt sortiment finns många produkter som erhållit rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.

Borstar & tillbehör

I serien Accessories hittar du hårvårdstillbehör som hårborstar och verktyg för en hållbar frisyr. Som alla andra Dermosil-produkter ser även tillbehören till ditt och även hårets välmående.

Naturkosmetik

Ecocert Cosmos -certifierade produkter innehåller endast det bästa från naturen för hårets välmående. De gör håret mjukt och ger det naturlig glans. Ge ditt hår en gåva som också naturen tackar för!

Vegansk hårvård

Veganska hårvårdsprodukter innehåller enbart växtbaserade ämnen. Fräscha, vårdande och trendiga produkter som är ett perfekt val för alla som gillar veganska hårvårdsprodukter.

Refill

Att välja en refillförpackning är ett både ekologiskt och ekonomiskt val. Då flaskan med din favoritprodukt är tom kan du beställa en praktisk och dryg refillpåse, som är lätt att tömma över i den rengjorda flaskan.

Solskydd

Även håret behöver solskydd. En huvudbonad ger det absolut bästa skyddet men ett UV-skydd är viktigt för att håret inte ska torka ut.

Reseförpackningar

Ta med dina favoritprodukter vart du än ska. Hårvårdsprodukterna i miniformat är superenkla att packa med på resan eller till gymmet. Välj färdiga förpackningar i resestorlek eller fyll tomma flaskor med dina favoritprodukter.

Baby

Babyns och småbarns hår kräver skonsamma produkter. I vårt sortiment hittar du trygga och testade Sensitive-produkter, som passar även för barn under 3 år.

Barn

Tunt och fint barnhår behöver milda och varsamma produkter. Skonsamma schampon och balsam bibehåller den naturliga mjukheten i håret och gör det lättkammat.

Man

Testa Dermosil hårvårdsprodukter för män! I sortimentet hittar du rikligt med schampon, balsam och stylingprodukter med en manlig doft eller helt doftfria.