Fixa fina sommarfötter

Det är lätt att försumma fötterna, fastän de bär oss aktivt varje dag. Inför sommaren gör du gott i att unna dem lite kärlek.

Förbered ett fotbad med att tillsätta Fotbadsalt i ljummet vatten.

Efter badet kan du massera fötterna med Fotskrubb. Den mjukgör, piggar upp och avlägsnar döda hudceller. Vill du ha en starkare peelingeffekt rekommenderar vi varmt våra Peelande sockor. 3–5 dagar efter en behandlingen med dem börjar fötterna flaga av sig döda hudceller, och slutresultatet är mjuk, förnyad hud på fötterna. Känslan är fantastisk!

Efter bad och peeling är det viktigt att återfukta fötterna. Vår ljuvliga Fotkräm återfuktar effektivt. Vårt Fotbalsam för natten är ett bra alternativ för regelbundet underhåll av fötterna. Den innehåller bl.a. enbärsolja och förebygger förhårdnande av huden. Blir fötterna trots det sträva eller spruckna kan du smörja in dem med Karbamidfotkräm.

För att avsluta rutinen tycker vi du kan lyxa till det med ett nagellack. Välj din favorit här.

Håll fötterna fräscha i sommar med Fotspray antiperspirant som effektivt motverkar svettlukt. Sprayen känns skönt svalkande på huden och innehåller aluminiumsalter, mentol och pepparmintolja.

Nu är du klar och fräsch för barfotaväder, ut och njut!