loader

Maximizing Moist Proof mascara

3900

Fukttålig mascara som hålls på plats i alla lägen. Tack vare den förnyade borsten ger mascaran både längd och volym åt fransarna. Avlägsnas med hjälp av 38 gradigt vatten.

109 kr / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

3,9 / 5

Baseras på 13 recensioner. Visa recensioner

En bra mascara som håller från morgon till kväll.

Isabella O.

Dermosil Maximizing Moist Proof mascara ger ögonfransarna längd och volym och gör fransarna vackert separerade.

Den här mascaran hålls på plats i alla lägen. Den fukttåliga mascaran tål både regn, gym och tårar!

Mascaran är svart och gör blicken intensiv. Tack vare sin fukttåliga egenskap är mascaran lätt och bekymmerslös att använda. Den innehåller vårdande E-vitamin och fuktgivande pantenol.

Mascaraborsten består av längre och kortare strårader. De mjuka och täta stråna gör mascaran mycket lätt att applicera. Borsten blir smalare mot borständen. Tack vare borstens och mascarans samspel får fransarna både längd och volym.

Mascaran är lätt att avlägsna med varmt, cirka 38-gradigt vatten. Fukta fransarna med varmt vatten och ta varsamt tag i fransarna med fingertopparna. Dra försiktigt bort mascaran från fransarna. Du kan också använda fuktiga makeuppads.

Mascaran är oparfymerad och passar även för dig som använder kontaktlinser.

Maximizing Moist Proof mascara har samma konsistens som Moist Proof mascara som tidigare ingick i sortimentet medan mascaraborsten är ny.

Serie: series logo

Kategori: Mascara

Ändamål: Mascara som tål fukt.

Användning: Applicera mascaran på ögonfransarna i slutskedet då du lägger makeup. Dra mascaraborsten från fransrötterna mot topparna med små sågrörelser. Kan appliceras på både övre och undre fransraden. Avlägsna mascaran med varmt, ungefär 38 gradigt vatten. Fukta fransarna med varmt vatten och ta varsamt tag i fransarna med fingertopparna. Dra försiktigt bort mascaran från fransarna. Du kan också använda fuktiga makeuppads.

Hudtyp: Känslig; Mogen; Ung

Doft: Oparfymerad

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Utvalt för dig

New
(0)
4102

Vitamin E Handkräm mini

35 kr / 50 ml

Köp
New
(0)
4082

Sensitive Intimtvättmousse

85 kr / 150 ml

Köp
(6)
3081

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp
(0)
3054

Intensiv dagkräm

99 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

3,9/5

reviewer avatar
Sandra E. 15.10.2021

Har köpt denna gång på gång och tycker den är helt fantastisk. Tål träning i regn men går ändå lätt att få bort med vatten. Och för mig med korta fransar var den gamla borsten perfekt. Så tråkigt att det inte längre går att hitta en mascara med liten borste hos er. Dags för mig att byta märke tyvärr.

reviewer avatar
Mikaela B. 08.08.2021

Bästa mascaran!

reviewer avatar
Sofia S. 16.06.2021

Jag har under 10 års tid i princip endast använt Sensai 38 grader maskara och alltid blivit lika besviken då jag testat någon billigare, men inte denna gång! Visst, borsten och hylsan är inte lika bra och lyxig som den dyrare varianten, men innehållet håller samma höga standard. Pris-kvalitetmässigt en riktig höjdare. Kommer definitivt att beställa igen!

reviewer avatar
Annica L. 06.04.2021

Superbra mascara👍, men borsten är inget vidare 👎

reviewer avatar
Suzy B. 19.02.2021

Älskar den🥰 håller i vinden/regn/snön med rinniga ögon på jobbet även promenader o löpning med andedräkten fuktandes ansiktet👍😍 Sen så lätt att få bort i duschen med lite varm vatten o tvål😘🤗 mao aldrig mer sover jag med maskara kvar👀 Ogillar borstmodellen med det är smaksak o pikkujuttu när produkten annars är PERFEKT!! Aldrig mer ngn annan vattenfast maskara!!

reviewer avatar
ragnhild B. 09.02.2021

Så nöjd!! Efter en dag med både ansiktsmask och visir, sitter den fortfarande kvar på fransarna 🙂. Den första 38gradiga mascara som inte lägger sig under ögonen, och då har jag provat många. Dock så torkar den lite för fort, men det kanske är det som gör det magiska...